Brambory s parmezánem a sušenými…
Sezamové brambory s parmezánem
Zapečený lilek s parmezánem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A co s tím parmezánem? To se tam jen přihodí nebo se to ještě nějak zapéká?
Mrkvový salát
Dvojbarevný jablečný koláč
Vydatná česnečka
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
Jednoduchá šunková pomazánka
Jednoduché špecle se zelím a masem
Čokoládové croissanty z listového…
Celer smažený v kořeněné tempuře
Pěna s polevou z hořké čokolády
Klasický burger
Voňavý sirup z bezinkových květů
Tartaletky s vanilkovým krémem a…
Pečená vepřová žebra se salsou verde…
Grilovaná zelenina s omáčkou…
Křehké galetky s rebarborou
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Bramborový salát s koprem a slaninou