Brambory s parmezánem a sušenými…
Sezamové brambory s parmezánem
Zapečený lilek s parmezánem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A co s tím parmezánem? To se tam jen přihodí nebo se to ještě nějak zapéká?
Jahodové řezy IV.
Zapečená krupicová kaše
Kuřecí maso na řecký způsob
Karamelové řezy od Gizky
Česnekovo-sýrová omáčka
Pečený pstruh s holandskou omáčkou
Domácí čokoládové pralinky
Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky
Tvarohová rýže
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory