Brambory s parmezánem a sušenými…
Sezamové brambory s parmezánem
Zapečený lilek s parmezánem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A co s tím parmezánem? To se tam jen přihodí nebo se to ještě nějak zapéká?
Hrachová polévka
Ďábelská směs na topinky
Pravé italské tiramisu II.
Jahodovo-tvarohové šišky (knedlíky)
Šafránové rizoto s cuketami
Dalamánky z chleba
Luigiho zeleninové rizoto na italský…
Sušenky z ovesných vloček s kokosem
Kuřecí prsa s cuketou
Buřty na pivu v briošce
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory