Brambory s parmezánem a sušenými…
Sezamové brambory s parmezánem
Zapečený lilek s parmezánem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A co s tím parmezánem? To se tam jen přihodí nebo se to ještě nějak zapéká?
Dušená rýže
Kuřecí prsíčka á la Lada
Zapečené těstoviny se špenátem a tofu
Bílý šťovíkový boršč
Květáková nádivka
Kachní prsa s brusinkovou omáčkou
Papriky plněné sýrovou nádivkou
Pečené vepřové plátky v debrecínském…
Vrstvený koláč
Buřty na pivu v briošce
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory