Brambory oloupeme, nakrajíme na na malé kousky, nasypeme do hrnce, přidáme sůl a kmín a uvaříme. Mezitím na pečící pánvi necháme rozpustit máslo, přídáme 1 cibuli nakrájenou na jemno. Až začne cibule zlátnout, vložíme maso nakrájené na malé kousky a slaninu, taktéž nakrájenou. Okořeníme grilovacím kořením, osolíme.
2
Poté přidáme nakrájená rajčata, žampiony, sterilovou papriku a druhou cibuli. Necháme asi 2 min. podusit. Přidáme pár kapek worchesteru, pařížký pepř (dle chuti) a asi 20 kuliček růžového pepře. Necháme chvilku podusit.
3
Uvařené brambory necháme chvilku odstát, až budou suché, přisypeme je do směsi a opět necháme chvilku podusit. Na posypání můžeme použít strouhaný eidam.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
lucia
|29. 1. 2014 14:47
recept poznám a keď mám málo času a veľmi sa mi nechce, tak si pripravím kuracie mäsko a k tomu nejaké zemiačiky od mccain a nejaký dip-recepty sú na ich stránke.
Jana M.
|11. 2. 2007 13:54
Vyborny, za 30 minut hotovo i s omytim nadobi a naservirovanim :-) Pro navstevy to asi nebude - nejvabneji to nevypada, ale chutna to suprove!! Nemela jsem zampiony, tak jsem pridala olivy a fakt mnamka!! Doporucuju!