• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Brambory plněné ementálem a uzeným masem
Napište svůj komentář k receptu

Brambory plněné ementálem a uzeným masem

0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Brambory plněné ementálem a uzeným masem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1500
      g brambory
    • 100
      g máslo
    • 2
      ks žloutek
    • 150
      g ementál
    • 200
      g uzené maso - vařené Na kostičky
    • 125
      ml zakysaná smetana
    • sůl
    • mletá sladká paprika
    • salát lollo biondo Listy
    • 1
      hrst petrželka
    • 4
      ks ředkvička

Postup přípravy receptu

1
Brambory uvaříme ve slupce doměkka. Necháme vychladnout. Poté je oloupeme, rozpůlíme a vnitřky vydlabeme. Máslo utřeme se žloutky do pěny, vmícháme dvě třetiny nastrouhaného ementálu, uzené maso a rozmačkanou vnitřní část brambor. Do směsi přilijeme smetanu, osolíme, ochutíme sladkou paprikou a důkladně promícháme. Poté naplníme vydlabané půlky brambor. Posypeme zbývajícím nastrouhaným sýrem a zelenou petrželkou.
2
Zapékáme v předehřáté troubě při 160 °C cca 10 minut. Rozdělíme na porce a na talířích ozdobíme ředkvičkami na plátky a listy salátu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Plněné cukety s ementálem

Plněné cukety s ementálem

Toasty s ementálem

Toasty s ementálem

Bramborové knedlíky plněné uzeným masem

Bramborové knedlíky plněné uzeným…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 30. 6. 2013 10:48

    Tak tohle bylo suverénně jedno z nejlepších jídel, na které jsem za poslední dobu narazila. Recept je sice časově náročný a pracnější - třeba jen opatrně vydlabat kilo a půl uvařených oloupaných brambor je "sranda", ale toto opravdu stálo za to! Jídlo bylo prostě výborné!!!! Uzené jsem použila libovější - panenku - a myslím, že to byla skvělá volba, on sýr a smetana pustí tuku dost :) Jinak přidala jsem množství ředkviček a udělala s lollem klasický salát se sladkokyselou zálivkou, takto nám to chutnalo víc, ale to už je detail, který si každý upraví sám.

  • Luccia21 | 12. 7. 2012 15:18

    Vyzkoušela jsem to a je to fakt luxusní

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Uzené Oběd Večeře Pečení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Ementál Máslo Mletá sladká paprika Petrželka Ředkvička Salát lollo biondo Sůl Uzené maso - vařené Zakysaná smetana Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Těstovinový salát s tofu

Těstovinový salát s tofu

Linecký jablkový koláč

Linecký jablkový koláč

Klasická hrachová kaše

Klasická hrachová kaše

Chřestový salát s kozím sýrem

Chřestový salát s kozím sýrem

Palačinkové řízky s bešamelem

Palačinkové řízky s bešamelem

(nejen) Jahodovo-tvarohový dezert z máslových sušenek

(nejen) Jahodovo-tvarohový dezert z…

Salát z červeného zelí IV.

Salát z červeného zelí IV.

Ovesná kaše s jablky, rozinkami a skořicí

Ovesná kaše s jablky, rozinkami a…

Beskydský králík

Beskydský králík

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

65
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
41
Mrkvový koláč s ricottou
Mrkvový koláč s ricottou
26
Svíčková z kuřete
Svíčková z kuřete
25
Jednoduchá škvarková pomazánka
Jednoduchá škvarková…
24
Krůtí špízy yakitori
Krůtí špízy yakitori

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Denní horoskop na pátek 17. 10. 2025: Kdo se bude muset vypořádat s překážkami a kdo zažije romantiku?

Denní horoskop na pátek 17. 10. 2025: Kdo se bude muset vypořádat s překážkami a kdo zažije romantiku?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Rudolfa Hrušínského (79) vezli ve vážném stavu do špitálu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Rudolfa Hrušínského (79) vezli ve vážném stavu do špitálu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Brambory na plechu s bylinkami
Brambory na plechu s bylinkami
Brambory nebo těstoviny zapečené (nejen) s růžičkovou kapustou
Brambory nebo těstoviny zapečené (nejen…
Brambory plněné bramborami a zlatou cibulkou
Brambory plněné bramborami a zlatou…
Brambory restované nejen s cibulí
Brambory restované nejen s cibulí
Brambory s dýní, ančovičkami a fenyklem
Brambory s dýní, ančovičkami a fenyklem
Brambory s houbovou směsí - zapečené
Brambory s houbovou směsí - zapečené
  • Recepty.cz
  • Brambory plněné ementálem a uzeným masem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact