Vepřové na houbách jinak
Linecký koláč trochu jinak
Bůček zase jinak
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
brambory vaříme bez vody, proto se přidává máslo. Množství brambor je na Vás, je to jedno a másla je tak plátek.
Stejný recept jako brambory v papiňáku..
recept znám,jsou moc dobré
Síso, mrkni na stejný recept Brambory v papiňáku. Autorka receptu Marysa popsala podrobný popis přípravy i množství ingrediencí.
Ty brambory ale napřed oloupeme? A prosím kolik asi brambor a másla. Dík
Prosím o doplnění, žádná voda? Děkuji
Gabinko, tento recept uz tady sice je, ale jsou vazne vyborne.
Mohla byste, prosím, uvést, jak dlouho asi trvá první a druhá fáze?
Kuřecí směs po staročesku
Mrkvový salát trochu jinak
Vaječný koňak bez vajec od Lídy
Špenátový závin se špenátem, slaninou…
Tvarohovo-třešňový dort (käsekuchen)
Cuketa snadno, rychle a chutně
Bylinková kachní prsa
Špenátový kuskus
Vepřová pečeně s houskovými knedlíky…
Těstoviny s pečenými rajčaty
Minestrone
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Borůvkový cheesecake
Steakový salát s balzamikem
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…
Ostružinový koláč s broskvemi