Vepřové na houbách jinak
Linecký koláč trochu jinak
Bůček zase jinak
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
brambory vaříme bez vody, proto se přidává máslo. Množství brambor je na Vás, je to jedno a másla je tak plátek.
Stejný recept jako brambory v papiňáku..
recept znám,jsou moc dobré
Síso, mrkni na stejný recept Brambory v papiňáku. Autorka receptu Marysa popsala podrobný popis přípravy i množství ingrediencí.
Ty brambory ale napřed oloupeme? A prosím kolik asi brambor a másla. Dík
Prosím o doplnění, žádná voda? Děkuji
Gabinko, tento recept uz tady sice je, ale jsou vazne vyborne.
Mohla byste, prosím, uvést, jak dlouho asi trvá první a druhá fáze?
Koláčky ze 100% tuku
Teplý ovocný koláč - rohlíkový
Zapečený lilek 3
Lilek s rajčaty
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Zavařené houby ve sladkokyselém nálevu
Blesková "svíčková" z kuřecích prsou
Chuťovky (jednohubky) z listového…
Minestrone
Jihočeská „pucková“ polévka
Letní těstoviny
Cukety plněné mletým masem
Galetka s letním ovocem
Zapečené lečo
Souvlaki s tzatziki
Ovocné tiramisu do skleničky
Květákové steaky z grilu
Rajčatový salát s prosciuttem a…