Vepřové na houbách jinak
Linecký koláč trochu jinak
Bůček zase jinak
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
brambory vaříme bez vody, proto se přidává máslo. Množství brambor je na Vás, je to jedno a másla je tak plátek.
Stejný recept jako brambory v papiňáku..
recept znám,jsou moc dobré
Síso, mrkni na stejný recept Brambory v papiňáku. Autorka receptu Marysa popsala podrobný popis přípravy i množství ingrediencí.
Ty brambory ale napřed oloupeme? A prosím kolik asi brambor a másla. Dík
Prosím o doplnění, žádná voda? Děkuji
Gabinko, tento recept uz tady sice je, ale jsou vazne vyborne.
Mohla byste, prosím, uvést, jak dlouho asi trvá první a druhá fáze?
Pečená kuřecí stehýnka na šlehačce
Africká lilková pomazánka
Kaldoun
Bohaté řízky
Cannelloni s boloňskou omáčkou a…
Beránek hrnkový
Ledový salát s cherry rajčátky a…
Bylinkový králík na žampionech
Pivní sýr
Masové kuličky s pečenou dýní a…
Dršťková z bedel
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Nakládané houbičky
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake