Vepřové na houbách jinak
Linecký koláč trochu jinak
Bůček zase jinak
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
brambory vaříme bez vody, proto se přidává máslo. Množství brambor je na Vás, je to jedno a másla je tak plátek.
Stejný recept jako brambory v papiňáku..
recept znám,jsou moc dobré
Síso, mrkni na stejný recept Brambory v papiňáku. Autorka receptu Marysa popsala podrobný popis přípravy i množství ingrediencí.
Ty brambory ale napřed oloupeme? A prosím kolik asi brambor a másla. Dík
Prosím o doplnění, žádná voda? Děkuji
Gabinko, tento recept uz tady sice je, ale jsou vazne vyborne.
Mohla byste, prosím, uvést, jak dlouho asi trvá první a druhá fáze?
Salát z červené řepy s fazolemi
Drožďová polévka křečka Josífka s…
Zapékaná kuřecí prsa s ananasem a…
Kakaovo-kokosové muffiny
Jednoduché cappuccino řezy
Zdravý brownies dort
Jednoduchá vločková polévka s…
Vynikající Cookies
Kremrole paní Čermákové
Mexický těstovinový salát
Jahodová marmeláda našich babiček
Čevapčiči
Focaccia
Voňavý sirup z bezinkových květů
Salát little gem se slaninou a…
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…