• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Brambory dušené po cikánsku
Napište svůj komentář k receptu

Brambory dušené po cikánsku

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Brambory dušené po cikánsku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg brambory
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej
    • 2
      ks cibule
    • paprika - sladká
    • zakysaná smetana

Postup přípravy receptu

1
Oškrábané brambory nakrájíme na kostky, podlijeme vodou, osolíme, přidáme olej a dusíme doměkka. Na oleji osmažíme kostičky cibule, přidáme špetku papriky, brambory a nakonec vše zalijeme smetanou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Králík po cikánsku

Králík po cikánsku

Zapečené filé po cikánsku

Zapečené filé po cikánsku

Filé po cikánsku

Filé po cikánsku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • spike_six
    spike_six | 8. 1. 2011 12:11

    Podle momentální chuti dělám buď přímo tuhle verzi anebo pikantnější, kde místo papriky použiju kari + česnek nakrájený na plátky. V obou případech dávám na závěr místo kysanky jogurt.

  • Jozef | 28. 1. 2006 23:52

    Pre p. Tomina:V Spanielsku sa dá kyslá smotana kúpit len v Corte Inglés. Pred niekolkými rokmi sa dala kúpit v Lidli (Crem fraiche), lenze nikto ju nekupoval (tu je to neznámy produkt) a tak ju prestali dovázat. My ju nahradzujeme (napríklad do borscu) Yogur griego natural od Danone. Je to pravdepodobne to najblizsie. Aj v bryndzových haluskás nahradzujeme bryndzu tým istým jogurtom zmiesaným s Philadelphiou (natierací krém).

  • Tomino | 25. 10. 2005 17:24

    2 Pilence: tvuj postup se paradne osvedcil :) navic jsem do panve prihodil jednu konzervu tunaka v oleji(delal jsem vsak jen jednu porci) a misto tvrdeho syra pridal taveny platkovy syr (ve Spanelsku mi pri nakupech do oka jeste nepadla kysana smetana tak spis proto syr misto kys.smetany)Fajn sajtny, zdravim vsechny kuchtiky :))

  • Pilence | 6. 1. 2005 16:47

    Rychla a levna mnamka. Brambory klidne varim, zcedim a pak prihodim na panev, kde jsem osmazila cibuli, pridala pepr a papriku (doporucuji cerstve mlety pepr a pokud mozno pravou madarskou papriku - je opravdu chutove i barevne nejlepsi, s paprikou nesetrim). Kdyz mam zbytek tvrdeho syru, ktery potrebuji spotrebovat, tak ho postrouham k tomu. Pile

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory
Pokrmy Z brambor Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Olej Paprika - sladká Pepř mletý Sůl Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečené těstoviny se špenátem

Zapečené těstoviny se špenátem

Sýrovo-šunkoví šneci

Sýrovo-šunkoví šneci

Květáková polévka + obalovaný květák

Květáková polévka + obalovaný květák

Rychlé kuře s bramborem

Rychlé kuře s bramborem

Friulské frico

Friulské frico

Cizrnový salát s restovanou paprikou

Cizrnový salát s restovanou paprikou

Karbanátky z pohanky, červené čočky a mrkve

Karbanátky z pohanky, červené čočky a…

Tuňáková pomazánka s olivami na chlebíčky nebo jednohubky

Tuňáková pomazánka s olivami na…

Čokoládové tartaletky

Čokoládové tartaletky

Doporučujeme

50 minut
Pečená vepřová žebra se salsou verde a kukuřicí

Pečená vepřová žebra se salsou verde…

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

64
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
52
Jednoduchá kávová roláda
Jednoduchá kávová roláda
43
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
41
Kuřecí polévka s droby a quinoou
Kuřecí polévka s droby a…
36
Linecké cukroví II.
Linecké cukroví II.

Zajímavé články

Nejkrásnější jahodové dorty: Vyberte si svého favorita a přivítejte léto se sladkou noblesou
Nejkrásnější jahodové dorty: Vyberte si svého…
Ochucené vody vás budou bavit: Jsou krásné, dobré a bez kalorií!
Ochucené vody vás budou bavit: Jsou krásné, dobré…
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Burger jako od profíka: 8 rad, díky kterým bude chutnat naprosto dokonale
Burger jako od profíka: 8 rad, díky kterým bude…
Ovocné knedlíky: Uvařte si s námi sladkou klasiku na 5 způsobů!
Ovocné knedlíky: Uvařte si s námi sladkou klasiku…
AHA.cz Janda manželku udeřil pěstí: Opravdu nerad, mám z toho  strach

Janda manželku udeřil pěstí: Opravdu nerad, mám z toho strach

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Synové našich idolů! Víte, kterým slavným otcům se narodili tihle fešáci?

Synové našich idolů! Víte, kterým slavným otcům se narodili tihle fešáci?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Muzikálový Raoul z Fantoma: Tajná svatba! Kdo je jeho krásná nevěsta?

Muzikálový Raoul z Fantoma: Tajná svatba! Kdo je jeho krásná nevěsta?

SportRevue.cz 25 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

25 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo si v životě polepší a koho zradí dobrý přítel?

Horoskop na další týden: Kdo si v životě polepší a koho zradí dobrý přítel?

  • Recepty.cz
  • Brambory dušené po cikánsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact