Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
judita klimentová
|12. 12. 2008 12:53
Tahle pomazánka je výborná, nejraději ji máme na topinky......rozhodně to není jako lutenice:)ještě přidávám 2 lžičky hořčice..
Naďa
|25. 2. 2005 21:13
Několikrát se zde u "bramborových tataráků" vyskytlo,že je to něco jako lutenice.Nedá mi ,abych to neuvedla na pravou míru: Bulharská ljutenica je trošku o něčem jiném,a sice:do rajského protlaku se zamíchá jemně usekaná cibule,rozetřený česnek,olej, posekaná slakdokyseká okurka,sůl a cukr. Podává se jako omáčka k minutkám.Čili ingredience skoro stejné,ale využití odlišné.Je to skutečně bulharská specialita.