• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bramborový tatarák
Napište svůj komentář k receptu

Bramborový tatarák

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramborový tatarák
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 5
      ks brambory vařené, jemně nastrouhané
    • 1
      lžíce červená paprika
    • 0,50
      sklenice kečup - jemný
    • 1
      lžička sůl
    • 0,50
      lžička pepř mletý
    • 5
      stroužek česnek
    • 2
      dl rostlinný olej
    • 3
      lžička hořčice
    • chilli
    • 2
      lžička sojová omáčka

Postup přípravy receptu

1
Všechny uvedené ingredience smícháme dohromady a necháme uležet v lednici nebo ihned použijeme na topinky apod.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tatarák z uzeného lososa

Tatarák z uzeného lososa

Babiččin falešný tatarák

Babiččin falešný tatarák

Falešný tatarák z uzeniny

Falešný tatarák z uzeniny

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • monty | 20. 4. 2011 12:37

    místo sojové omáčky bych skusil pár kapek worcestru :-)

  • DájaH | 24. 11. 2010 18:54

    Moc dobrá a vděčná pomazánka, dělám ji leta. V ledničce v pohodě vydrží i pár dní, k tomu nasucho opečený toustový chleba... :-P ... chlapi by se jí ujedli ... Olej dávám olivový, abych utišila svoje svědomí, že ho pomazánka vstřebá docela hodně :-[ , i když celé 2 decky asi ne, prostě přikapávám, až přestane být lepivá...

  • Tereza T
    Tereza T | 24. 11. 2010 14:09

    Díky, opraveno.

  • Ladia
    Ladia | 24. 11. 2010 14:06

    1 lžička soli, 3 lžičky hořčice, 5 stroužků česneku, 2 lžičky sójové omáčky :-P

  • Tereza T
    Tereza T | 24. 11. 2010 13:55

    Ano souhlasí.

  • honza | 24. 11. 2010 11:04

    Opravdu souhlasí ty 2dl oleje a lžíce soli na pouhých 5ks brambor? Zdá se mi to docela masakr :-)

  • Tereza J. | 19. 9. 2007 19:05

    emiaky sú uvarené , uč to tu Pani Mária poznamenala : )))

  • Di | 19. 9. 2007 18:59

    Pokud vím, tak se tohle jídlo dělá z vřených ještě teplých brambor.

  • Anonym | 19. 9. 2007 18:33

    Samo že ze syrových, jinak to není tatarák...

  • wocinka | 6. 4. 2007 11:04

    výborné, dávám za 1, snědlo se hned, i když jinak manžel nad jídlem bez masa hrne pysk :-)

  • Marie Horáková | 6. 3. 2006 11:12

    Brambory se musí uvařit, nejlépe celé ve slupce a vychladlé oloupat.

  • Bjoe K | 6. 3. 2006 11:08

    Ty brambory mám dát syrové???

  • Máca | 6. 2. 2006 12:54

    Nemá chybu!!! Levné, rychlé a syté

  • Kristina Guziurová | 2. 7. 2005 12:55

    Skvělý recept,hned se všechno snědlo a hlavně je to jednoduché.

  • KAMILA | 28. 9. 2004 11:22

    DNESKA TO ZKUSÍM,ALE JINAK JE TO STARÁ ZNÁMÁ "LUTENICE"

  • Pavlína Řeřuchová | 21. 9. 2004 12:56

    Je to velice výborné a má to báječnou chut.a doporučuji to všem.

  • Zdenda | 30. 4. 2004 12:27

    hmm, je to dobrý, ale připomělo mi to polívku ze sekery :o)

  • xxx xxx | 22. 4. 2004 12:27

    to sů problémy...

  • Tonča | 10. 3. 2004 19:10

    Je to vážně bašta.Doporučila jsem recept známým a byl úspěch.

  • jana | 8. 3. 2004 11:16

    Kečup dle chuti,jinak skenice(250ml)

  • a abu | 5. 3. 2004 18:52

    Já si nedovedu představit 1/2 sklenice kečupu. Jak velkého kečupu je to půlka?

  • sarobrouk | 2. 3. 2004 13:45

    Vařené ve slupce a pak nastrouhané, tak to dělala moje babička. A zkusím i ten žloutek, aby to bylo jako doopravdy tatarák.

  • Martina | 25. 2. 2004 13:38

    Je to výborné a dnes si to opět dělám k večeři

  • sobul | 21. 2. 2004 05:53

    samozřejmě, že z vařených je to i v jiných kuchařkách a není to žádná novinka. My to děláme už cca 30 let a je to dobrý

  • Jana | 19. 2. 2004 21:12

    Musí být jen vařené brambory.Je to vynikajicí.

  • Anonym | 19. 2. 2004 20:12

    A my jsme ho dělali pokaždé z masa

  • dee | 9. 2. 2004 20:45

    Takže je to něco jako lutenice?

  • Jiří | 9. 2. 2004 11:58

    My jsme jej dělali vždy z vařených a 1 den odleželých brambor.

  • jarmila hrabánková | 8. 2. 2004 13:44

    ze syrových si to nějak nedovedu představit.

  • houska | 6. 2. 2004 18:55

    záleží na chuti. Kolegyně dělala ze syrových a údajně měla větší úspěch než z vařených. já mám zkušenost pouze z vařených

  • Vladimír Petrovský | 6. 2. 2004 17:27

    Tak se konečně někdo jednoznačně vyjádřete,

  • ada | 5. 2. 2004 14:37

    Když je to tatarák tak by vařené být neměly, ne?

  • Marta Králová | 4. 2. 2004 14:27

    Zapomněl jsi napsat,že brambory jsou vařené...Docela důležité...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Tatarák
Pokrmy Oběd Večeře Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Červená paprika Česnek Chilli Hořčice Kečup - jemný Pepř mletý Rostlinný olej Sojová omáčka Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohové řezy trojbarevné

Tvarohové řezy trojbarevné

Cuketa na slanině s česnekem

Cuketa na slanině s česnekem

Bezlepkový dort

Bezlepkový dort

Jednoduché lečo z trouby

Jednoduché lečo z trouby

Babiččina ořechová bábovka

Babiččina ořechová bábovka

Košíčky s nutelovým krémem

Košíčky s nutelovým krémem

Nepečené Cake Pops

Nepečené Cake Pops

Vietnamská polévka Pho Bo

Vietnamská polévka Pho Bo

Drůbeží vývar s knedlíčky

Drůbeží vývar s knedlíčky

Doporučujeme

30 minut
Středomořská čočková polévka

Středomořská čočková polévka

40 minut
Polévka z pečených rajčat

Polévka z pečených rajčat

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

95 minut
Brownies s ostružinovým pyré

Brownies s ostružinovým pyré

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

78
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
67
Jahodové řezy od Bláži
Jahodové řezy od Bláži
60
Chřestový salát s vejcem
Chřestový salát s vejcem
43
Černá čočka s mrkví
Černá čočka s mrkví
37
Čerstvé těstoviny s chřestem
Čerstvé těstoviny s…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Zářijové večeře, které budete mít do 30 minut na stole
Od pondělí do pátku: Zářijové večeře, které…
Jednoduchá a luxusní budapešťská pomazánka: Stačí trochu vylepšit dvě základní ingredience
Jednoduchá a luxusní budapešťská pomazánka: Stačí…
Dorty vzdorující gravitaci: Prohlédněte si sladkosti, které ohromí každého oslavence
Dorty vzdorující gravitaci: Prohlédněte si…
Švestky jedna báseň: 11 receptů, díky kterým chutně zpracujete letošní úrodu
Švestky jedna báseň: 11 receptů, díky kterým…
Domácí pečený čaj: Zkuste další chutný způsob, jak zužitkovat úrodu letního ovoce
Domácí pečený čaj: Zkuste další chutný způsob,…
AHA.cz Daniela Brzobohatá ve Zrádcích: Unikla informace o jejím honoráři

Daniela Brzobohatá ve Zrádcích: Unikla informace o jejím honoráři

Mimibazar Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Dáma.cz Slzy, kufry a zpáteční letenka. Jak vypadají rozchody na dovolené?

Slzy, kufry a zpáteční letenka. Jak vypadají rozchody na dovolené?

Blesk pro ženy Módní tabu v kanceláři: Na tyhle oděvy zapomeňte!

Módní tabu v kanceláři: Na tyhle oděvy zapomeňte!

Ženy.cz Jaký jste typ partnerky? Poznejte, jestli jste generálka, drama queen nebo tichý anděl

Jaký jste typ partnerky? Poznejte, jestli jste generálka, drama queen nebo tichý anděl

Blesk.cz Joan Collins má patnáct kmotřenců: Nejnovějším se stal syn Gabriely Peacock!

Joan Collins má patnáct kmotřenců: Nejnovějším se stal syn Gabriely Peacock!

SportRevue.cz FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Velký horoskop lásky na září: Kdo si projde partnerskou krizí a kdo může otěhotnět?

Velký horoskop lásky na září: Kdo si projde partnerskou krizí a kdo může otěhotnět?

  • Recepty.cz
  • Bramborový tatarák
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact