Dělám stejný salát jako DI - klasika bramborový, jen přidám bílé vařené fazole. Lépe se mi osvědčily doma vařené než z plechovky - v plechovce bývají velké, a v salátu platí čím menší, tím je salát lepší. Dobrý způsob, jak i odpůrcům luštěnin nějakou bez odporu vecpat :-)
Já dělám klasický bramborový salát s majonézou a jogurtem a přidávám do něho vařené bílé fazole. Dále okurky, cibuli, případně jablko, vařenou mrkev. Chce to více ochutit, aby protože brambory a ještě více fazole musí natáhnout příchutě, ale je to zajímavá změna. I tento salát bude určitě dobrý a odpadne práce s vařením fazolí.
Ten recept jsem měla znát v sobotu, dělala jsem bramborový salát, jak říká manžel zkouška na vánoce, ale kdybych znala tento , tak jsem ho udělala, protože fazole můžeme a je méně kalorický, jak ten můj vánoční. Ještě ho asi do vánoc vyzkouším.