Brambory uvaříme v slupce, oloupeme a nakrájíme na kostky. Přidáme na kostičky nakrájená rajčata a papriku, cibuli nakrájenou na tenká kolečka. Přidáme na tenká kolečka nakrájený pórek. Vše dobře promícháme.
2
Jogurt rozšleháme se smetanou a šťávou, přidáme prolisovaný česnek, sekanú nať, osolíme, opepříme. Přidáme na suché pánvi opražený kmín.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Tereza J.
|4. 9. 2007 09:57
Svetlanka, šalát sa je studený, na ohni je pripravený len ten kmín, ktorý sa opraží nasucho a pridá k šalátu.
Světlana
|17. 1. 2007 22:19
Rozumím tomu dobře, že salát se jí teplý?
Zuzu
|14. 1. 2007 13:36
Salát je výborný, jen jsem vynechala rajčata a protože u slova indický se mi vždy vybaví kari, ke kmínu jsem opražila i trochu kari koření. Salát je pikantní a jiný.
Anonym
|29. 9. 2005 13:40
Ten salat miluji! Akorat delavam to s majolkou misto kysane smetany a bez citronu - ale to jsem se trosku pripusobila chuti v rodine. Doporucuji vyzkouset, je to prijemne spestreni jidelnicku. Je to vynikajici k rizkum nebo obalovane file. Airan