Brambory vaříme ve slupce, asi 20 minut, oloupeme, nakrájíme na kolečka. Připravíme zálivku, majonézu smícháme se smetanou. Sterilovaný hrášek a brambory necháme odležet v ledničce, pak přidáme zálivku. Můžeme ozdobit petrželkou a pažitkou.
Humáči mají dobrý život, však to sám trochu znáš. ;-)
Miloš
|23. 12. 2010 06:53
co to jééé,no fůj
teani
|22. 12. 2010 10:42
to je nějakej chudej salát ne? :-! zkusim najít něco jinýho
Kryštof
|21. 12. 2010 15:59
;-) ten recept jsem taky použil jako sloh... ;-)
Jan Cárek
|11. 9. 2008 11:37
Humáč, promiň.
Anonym
|18. 12. 2007 23:26
Janičko, až dosud jsem měla představu, že sloh je o čemsi úplně jiném, a ačkoliv chápu, že těch mých 20 let školy už bylo hodně dávno a leccos se -jak to tak vypadá asi bohužel - mohlo změnit,j á bych vám dala pětku s vykřičníkem. Protože tohle není ani sloh, ani bramborovuý salát.
Janička
|18. 12. 2007 16:18
Děkuji za tento recept opsala jsem si ho jako sloh....Dííky myslím že dostanu jedničku
Katka Poklicová
|30. 3. 2007 10:03
Vypadá to velice dobře, asi to vyzkouším
Tereza Jarčušková
|24. 10. 2006 07:55
Poznám okolo 20 druhov zemiakového šalátu, a určite ich je viac. Nie do každého zemiakového šalátu treba dať kopec ingrediencií. Poznám podobný šalát, ktorý je zložený len zo zemiakov a šalátových uhoriek a je výborný. Tu by som vynechala len tú majonézu, ochutená smotana by stačila. Alebo opačne, nechala by som len majonézu, podľa chuti. Zmena prospeje a rôzne zemiakové šaláty tiež. Ide o pestrosť.
Martina Mala
|23. 10. 2006 12:57
Ta zalivka se tam moc nehodi,pokud je to cesky salat.pak bych tam pridala mrkev,sparenou cibulku .vejce a nejaky salam(gothaj).trochu horcice,pepr,sul a lak z okurek.aby to melo chut,vuni i barvu.