• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Bramborový krém s chorizem
Napište svůj komentář k receptu

Bramborový krém s chorizem

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 5
doba přípravy: 50 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramborový krém s chorizem
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks pórek větší
    • 0,25
      ks celer menší
    • 1
      ks cibule malá
    • 2
      stroužek česnek
    • máslo oříšek
    • 4
      ks brambory větší, typ B
    • 1
      l drůbeží vývar
    • sůl
    • pepř mletý
    • 2
      ks snítka tymiánu nebo sušený
  • Na dokončení:
    • 200
      g chorizo (klobása)
    • 1
      lžíce černé olivy nahrubo nasekané
    • 1
      lžíce petrželka hladkolistá, nakrájená
    • 200
      ml smetana 12%

Postup přípravy receptu

1
Všechnu zeleninu nakrájejte najemno a restujte ji na másle asi 10 minut. Přisypte oloupané a na větší kusy nakrájené brambory, zalijte vývarem, osolte, opepřete a přidejte tymián. Zakryjte, uveďte do varu, ztlumte a pomalu vařte, dokud brambory nezměknou.
2
Mezitím opečte na pánvi nakrájenou klobásu a přidejte k ní petrželku a olivy. Z polévky vyjměte tymián a rozmixujte ji, přilijte smetanu a nechte ještě přejít varem. Hotovou polévku doplňte klobásovou směsí.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cizrnový salát s rajčaty a chorizem

Cizrnový salát s rajčaty a chorizem

Andaluský rajčatový salát s Chorizem

Andaluský rajčatový salát s Chorizem

Koláč z listového těsta s rajčaty a chorizem

Koláč z listového těsta s rajčaty a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Dokina
    Dokina | 25. 2. 2016 11:53

    Luxusní a nejlepší je druhý den, když se v ní ta klobáska pěkně uloží a ona chytí tu její šmrcovní chuť. :-[

  • Astral007 | 5. 7. 2015 17:01

    Výborná polévka, celer v ní nepoznali ani jeho odpůrci :D

  • KatkaK. | 13. 5. 2014 13:45

    dnes jsem vyzkoušela a super, moc dobrý, chutná nám to i bez klobásky :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky
Polévky Vaření Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Celer Černé olivy Česnek Chorizo Cibule Drůbeží vývar Máslo Pepř mletý Petrželka Pórek Smetana 12% Snítka tymiánu Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rybí pomazánka s avokádem

Rybí pomazánka s avokádem

Lahůdkový guláš s fazolkami

Lahůdkový guláš s fazolkami

Excelentní zážitek

Excelentní zážitek

Drůbeží játra rychlá a dobrá

Drůbeží játra rychlá a dobrá

Špenátová polévka slavnostní

Špenátová polévka slavnostní

Ryba v pivním těstíčku podle Viléma Vrabce

Ryba v pivním těstíčku podle Viléma…

Zapečený lilek  (nejen) s rýží

Zapečený lilek (nejen) s rýží

Bezmasá žampionová směs s mozzarellou

Bezmasá žampionová směs s mozzarellou

Špenátový kuskus

Špenátový kuskus

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

80
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
9
Pečené brambory
Pečené brambory
8
Vepřová čína
Vepřová čína
7
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
7
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Mimibazar Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Moderátor Xaver Veselý: Děsivá nehoda na dálnici

Moderátor Xaver Veselý: Děsivá nehoda na dálnici

SportRevue.cz FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

Maminka.cz Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Další doporučené recepty:

Bramborový koláč se sýrovou drobenkou
Bramborový koláč se sýrovou drobenkou
Bramborový koláč se zeleninou
Bramborový koláč se zeleninou
Bramborový krém
Bramborový krém
Bramborový kuba
Bramborový kuba
Bramborový oběd
Bramborový oběd
Bramborový pekáček nejen z brambor
Bramborový pekáček nejen z brambor
  • Recepty.cz
  • Bramborový krém s chorizem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact