• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Bramborový krém s chorizem
Napište svůj komentář k receptu

Bramborový krém s chorizem

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 5
doba přípravy: 50 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramborový krém s chorizem
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks pórek větší
    • 0,25
      ks celer menší
    • 1
      ks cibule malá
    • 2
      stroužek česnek
    • máslo oříšek
    • 4
      ks brambory větší, typ B
    • 1
      l drůbeží vývar
    • sůl
    • pepř mletý
    • 2
      ks snítka tymiánu nebo sušený
  • Na dokončení:
    • 200
      g chorizo (klobása)
    • 1
      lžíce černé olivy nahrubo nasekané
    • 1
      lžíce petrželka hladkolistá, nakrájená
    • 200
      ml smetana 12%

Postup přípravy receptu

1
Všechnu zeleninu nakrájejte najemno a restujte ji na másle asi 10 minut. Přisypte oloupané a na větší kusy nakrájené brambory, zalijte vývarem, osolte, opepřete a přidejte tymián. Zakryjte, uveďte do varu, ztlumte a pomalu vařte, dokud brambory nezměknou.
2
Mezitím opečte na pánvi nakrájenou klobásu a přidejte k ní petrželku a olivy. Z polévky vyjměte tymián a rozmixujte ji, přilijte smetanu a nechte ještě přejít varem. Hotovou polévku doplňte klobásovou směsí.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cizrnový salát s rajčaty a chorizem

Cizrnový salát s rajčaty a chorizem

Andaluský rajčatový salát s Chorizem

Andaluský rajčatový salát s Chorizem

Koláč z listového těsta s rajčaty a chorizem

Koláč z listového těsta s rajčaty a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Dokina
    Dokina | 25. 2. 2016 11:53

    Luxusní a nejlepší je druhý den, když se v ní ta klobáska pěkně uloží a ona chytí tu její šmrcovní chuť. :-[

  • Astral007 | 5. 7. 2015 17:01

    Výborná polévka, celer v ní nepoznali ani jeho odpůrci :D

  • KatkaK. | 13. 5. 2014 13:45

    dnes jsem vyzkoušela a super, moc dobrý, chutná nám to i bez klobásky :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky
Polévky Vaření Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Celer Černé olivy Česnek Chorizo Cibule Drůbeží vývar Máslo Pepř mletý Petrželka Pórek Smetana 12% Snítka tymiánu Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborový guláš III.

Bramborový guláš III.

Hruškový koláč s jogurtem a žmolenkou

Hruškový koláč s jogurtem a žmolenkou

Biskupský chlebíček

Biskupský chlebíček

Dýňový koláč s polevou

Dýňový koláč s polevou

Piškotový korpus - dvoupatrový dort

Piškotový korpus - dvoupatrový dort

Hovězí na kari s česnekem

Hovězí na kari s česnekem

Těstoviny se sýrovou omáčkou zapečené

Těstoviny se sýrovou omáčkou zapečené

Moje sýrovo-šunkové muffiny

Moje sýrovo-šunkové muffiny

Pečená řepa s česnekem a fetou

Pečená řepa s česnekem a fetou

Doporučujeme

120 minut
Vepřové výpečky se špenátem a bramborovým knedlíkem

Vepřové výpečky se špenátem a…

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

15
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
15
Švédské masové kuličky
Švédské masové kuličky
13
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
11
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
11
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…

Zajímavé články

Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými sladkými výtvory
Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými…
Luxusní pečené vepřové: 3 jednoduché recepty, které jste určitě neznali
Luxusní pečené vepřové: 3 jednoduché recepty,…
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně až po večeři
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně…
Sladké pečení s margotkou: Bezkonkurenční moučníky z ikonické tyčinky s kokosovo-rumovou příchutí
Sladké pečení s margotkou: Bezkonkurenční…
Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší moučník, který se vždycky povede
Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší…
AHA.cz Nemocný syn Pepy Vojtka: Nepřestáváme doufat!

Nemocný syn Pepy Vojtka: Nepřestáváme doufat!

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Spodní prádlo podle znamení: Ve kterém se budete cítit nejlépe?

Spodní prádlo podle znamení: Ve kterém se budete cítit nejlépe?

Ženy.cz Průvodce randění na Tinderu: Poznáte psychopata ještě před první schůzkou?

Průvodce randění na Tinderu: Poznáte psychopata ještě před první schůzkou?

Blesk.cz Bohdalová (94) po pohřbu Duky (†82): Řekla jsem mu svůj názor na víru! Pak jsem se lekla…

Bohdalová (94) po pohřbu Duky (†82): Řekla jsem mu svůj názor na víru! Pak jsem se lekla…

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by si měl začít hlídat váhu a kdo zažije rande snů?

Horoskop na další týden: Kdo by si měl začít hlídat váhu a kdo zažije rande snů?

Další doporučené recepty:

Bramborový koláč se sýrovou drobenkou
Bramborový koláč se sýrovou drobenkou
Bramborový koláč se zeleninou
Bramborový koláč se zeleninou
Bramborový krém
Bramborový krém
Bramborový kuba
Bramborový kuba
Bramborový oběd
Bramborový oběd
Bramborový pekáček nejen z brambor
Bramborový pekáček nejen z brambor
  • Recepty.cz
  • Bramborový krém s chorizem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact