Oloupanou bramboru přeřízněte na půl a položte uřízlou plochou na stůl. Nařízněte několikrát na proužky a pak křížem, ale nesmíte doříznout!!!!
2
Brambory vložte do pekáče a před tím nalijte do pekáče vodu asi půl centimetru. Trochu posolte, ale nemusíte, stačí zasypat vegetou. Vařte do změknutí brambor a občas přisypte vegetu a trochu pepře, ale i ten nemusíte. Jsou nejlepší bramborovou přílohou ke všemu.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
KatkaR
|29. 9. 2007 11:03
dobrota, vařila jsem je už několikrát a dělat je budu i nadále
Gábina Houšková
|10. 11. 2006 13:03
Tak jsem je vyzkoušela, pekla jsem je nejdřív přiklopené v troubě, pak jsem je odkryla a dopekla bez poklopu. Jen se mi ten ježek vůbec nerozvinul, takže to byly normální opečené brambory. Naříznuté byly, ale někde jsem asi udělala chybu. Poradíte mi?
Jolana Klimesova
|23. 10. 2006 16:05
Napad je to naprosto vyborny,originalni a vypada to krasne.Brambory jsem dle navodu narizla a pekla a v elektricke troube,mirne podlite vodou a posypane vegetou.Muzu doporucit k hovezimu masu,polite stavou chutnaji vytecne.
Lidka Kábrtová
|31. 3. 2005 07:15
Teď jste mi v tom udělal trošku zmatek. Ale zkusím to.
Pavel Holeček
|28. 3. 2005 14:48
Je tam přeci jen chyba.Já to dělám v elektrické pánvi se skleněnou poklicí.Dneska jsem to dělal u mámy v plynové troubě bez poklopu a je to úplně něco jiného.Nedoporučuji.Duste to raději,tak je to super!!!
Pavel Holeček
|12. 3. 2005 21:09
Peče se v troubě,nebo jsem to dusil v el. pánvi.Omlouvám se za nedostatky.
Petra ze Slovenska
|12. 3. 2005 07:02
Z receptu není celkem jasné, zdali se brambory vaří, nebo pečou v troubě.Vypadá to ale každopádne slibně.Děkuji.