Cibuli nakrájíme nadrobno. Hovězí maso nakrájíme na malé kostičky. Pak maso promícháme v misce s pepřem a kmínem.
2
Na sádle osmažíme cibuli do růžova. Pak přidáme maso a opečeme. Pak přidáme česnek nakrájený na plátky, sůl a červenou papriku. Promícháme a hned podlijeme vodou - tak, aby maso bylo kompletně ponořené. Přiklopíme pokličkou a vaříme do změknutí masa - počítejte min. 2 hodiny, čím déle, tím lépe. Občas promíchejte, v případě potřeby dolijte vodu.
Když je maso dostatečně měkké, přidáme brambory nakrájené na kostičky. Opět bude potřeba dolít vodu, aby bylo vše kompletně ponořeno a vaříme do změknutí brambor.
4
Pak přidáme dostatečné množství mouky rozmíchané ve studené vodě (mouky dejte dle požadované hustoty, já doporučuji cca 4 vrchovaté lžíce v 1/2 litru vody) a guláš tím zahustíme a vše provaříme.
5
Guláš dochutíme solí. Pak přidáme fazole v rajčatové omáčce, necháme je přejít varem a přidáme petrželku. Promícháme, odstavíme a podáváme. Ideální přílohou je chleba.