Do tohoto guláše jsem přidala česnek a gulášové koření,Ke konci jsem zahustila smetanou a moukou a nemělo to chybu <:-)
Přidávám ještě gulášové koření a zahuštuji máslem s moukou.... A musím říct, že je to výborné! :-) :-[
Bomba recept!
ja pridavam pul lzicky rajskeho protlaku.
na takový gulášek je nejlepší paprika gulášová, majoránku až ke konci aby se nevyvařila a trochu smetany, je to jedno z nejjednodušších a zároveň nejlepších jídel :)
postup mam stejný,ale přidávam přimeřeně gul. koření z pytliku,bývalá žena mě naučila přidat vajíčko natvrdo,přes krájeci kolečko a nemá to chybu!
proste klasika,az na ten kastrolek
Guláš je výborný,přidala jsem česnek a doporučuji zahuštovat rozdrobeným chlebem,aby nebyl jak polévka :-)
Můj první připravovaný guláš vůbec.. a podařil se luxuně...:-)) do cibulky jsem přidala navíc na drobno nakrájený česnek a dochutila troškou pálivé papriky...:-)) po guláši zaprášilo:-))Děkuji za recept..:-))
Zajímavý článek.Zde http://gulasrecept.eu/ recept na pravý guláš.
Dík mám dělat do čj postup vaření guláše Pomohlo Díky :)
Ze zásady při vaření používám masox jen v nejkrajnějších případech, i bez něj je to dobré. Taky jsem zvyklá tam případně dát deci mléka pro zjemnění, ale i takhle je to dobré :). Děkuji za recept
...nejlepší je měkký - gothajský, ale výborný je i ze špekáčků, točeného salámu.... ;-)
Tak tak :) <3
Místo mouky na zahuštění guláše používám bramborové těsto v prášku. :-)
Recept dobrý... ale já tam ještě přidávám z mouky jíšku, aby to bylo husté... takhle je to jako gulášová polévka :-[
je to hezké, ale nechápu proč to děláš v menším kastrolku.... ?? :-\ Tohle jídlo přece jde jíst třeba tři dny za sebou, takže já volím velký hrnec!!!! :-)
Takto připravený bramborový guláš mám nejraději, když se přidá ještě nějaká zelenina (paprika, žampiony), tak to nemá chybu. Já přidávám ještě trochu chilli.
:-P :-P :-P :-P :-P