Přidávám ještě gulášové koření a zahuštuji máslem s moukou.... A musím říct, že je to výborné! :-) :-[
Hanka
|25. 10. 2015 15:30
Bomba recept!
julie
|13. 1. 2015 18:20
ja pridavam pul lzicky rajskeho protlaku.
Eti
|5. 10. 2014 13:22
na takový gulášek je nejlepší paprika gulášová, majoránku až ke konci aby se nevyvařila a trochu smetany, je to jedno z nejjednodušších a zároveň nejlepších jídel
jeník
|15. 4. 2014 15:58
postup mam stejný,ale přidávam přimeřeně gul. koření z pytliku,bývalá žena mě naučila přidat vajíčko natvrdo,přes krájeci kolečko a nemá to chybu!
jarka
|15. 4. 2014 15:42
proste klasika,az na ten kastrolek
štěpánka
|10. 4. 2013 11:07
Guláš je výborný,přidala jsem česnek a doporučuji zahuštovat rozdrobeným chlebem,aby nebyl jak polévka :-)
Můj první připravovaný guláš vůbec.. a podařil se luxuně...:-)) do cibulky jsem přidala navíc na drobno nakrájený česnek a dochutila troškou pálivé papriky...:-)) po guláši zaprášilo:-))Děkuji za recept..:-))
Guláš
|11. 8. 2012 22:13
Zajímavý článek.Zde http://gulasrecept.eu/ recept na pravý guláš.
Petr
|25. 3. 2012 18:45
Dík mám dělat do čj postup vaření guláše Pomohlo Díky
Ze zásady při vaření používám masox jen v nejkrajnějších případech, i bez něj je to dobré. Taky jsem zvyklá tam případně dát deci mléka pro zjemnění, ale i takhle je to dobré . Děkuji za recept
Jaký salám tam dáváte? Turistický,lovecký či jiný druh?
Jana
|3. 10. 2011 19:17
Tak tak
<3
lada
|18. 4. 2011 13:52
Místo mouky na zahuštění guláše používám bramborové těsto v prášku. :-)
Peťule
|1. 4. 2011 20:21
Recept dobrý... ale já tam ještě přidávám z mouky jíšku, aby to bylo husté... takhle je to jako gulášová polévka :-[
Keťas
|12. 1. 2011 07:37
je to hezké, ale nechápu proč to děláš v menším kastrolku.... ?? :-\ Tohle jídlo přece jde jíst třeba tři dny za sebou, takže já volím velký hrnec!!!! :-)
Takto připravený bramborový guláš mám nejraději, když se přidá ještě nějaká zelenina (paprika, žampiony), tak to nemá chybu. Já přidávám ještě trochu chilli.