• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Bramborový guláš III.
Napište svůj komentář k receptu

Bramborový guláš III.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 13
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramborový guláš III.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g brambory
    • 250
      g salám
    • 250
      g cibule
    • sůl
    • paprika - sladká
    • majoránka
    • drcený kmín
    • 1
      ks masox
    • olej
    • 750
      ml teplá voda 500 - 750

Postup přípravy receptu

1
1.Připravíme si menší kastrolek, do kterého nalijeme olej,aby nám pokryl celé dno.
2
2.Na oleji si zlehka osmahneme nakrájenou cibulku.
3
3.Na cibulku dáme salám a smažíme dokud se salám nezačne opékat.
4
4.Až je salám skoro hotový, přidáme sladkou papriku a mícháme,aby se nám nepřichytla na dno kastrolku.
5
5.Po chvíli přidáme nakrájené brambory.
6
6.Přidáme majoránku, kmín, masox a osolíme.
7
7.Když máme smícháno, zalijeme vše vroucí vodou.
8
8.Teď už jenom čekáme, dokud nejsou brambory uvařeny.
9
Potom se může guláš začít podávat.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bramborový guláš

Bramborový guláš

Bramborový guláš se smetanou

Bramborový guláš se smetanou

Pikantní bramborový guláš

Pikantní bramborový guláš

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Alena | 11. 11. 2015 13:05

    Do tohoto guláše jsem přidala česnek a gulášové koření,Ke konci jsem zahustila smetanou a moukou a nemělo to chybu <:-)

  • Elizabeth01
    Elizabeth01 | 7. 11. 2015 11:45

    Přidávám ještě gulášové koření a zahuštuji máslem s moukou.... A musím říct, že je to výborné! :-) :-[

  • Hanka | 25. 10. 2015 15:30

    Bomba recept!

  • julie | 13. 1. 2015 18:20

    ja pridavam pul lzicky rajskeho protlaku.

  • Eti | 5. 10. 2014 13:22

    na takový gulášek je nejlepší paprika gulášová, majoránku až ke konci aby se nevyvařila a trochu smetany, je to jedno z nejjednodušších a zároveň nejlepších jídel :)

  • jeník | 15. 4. 2014 15:58

    postup mam stejný,ale přidávam přimeřeně gul. koření z pytliku,bývalá žena mě naučila přidat vajíčko natvrdo,přes krájeci kolečko a nemá to chybu!

  • jarka | 15. 4. 2014 15:42

    proste klasika,az na ten kastrolek

  • štěpánka | 10. 4. 2013 11:07

    Guláš je výborný,přidala jsem česnek a doporučuji zahuštovat rozdrobeným chlebem,aby nebyl jak polévka :-)

  • Kllarka.d | 13. 1. 2013 13:12

    Můj první připravovaný guláš vůbec.. a podařil se luxuně...:-)) do cibulky jsem přidala navíc na drobno nakrájený česnek a dochutila troškou pálivé papriky...:-)) po guláši zaprášilo:-))Děkuji za recept..:-))

  • Guláš | 11. 8. 2012 22:13

    Zajímavý článek.Zde http://gulasrecept.eu/ recept na pravý guláš.

  • Petr | 25. 3. 2012 18:45

    Dík mám dělat do čj postup vaření guláše Pomohlo Díky :)

  • JarkaKr | 29. 2. 2012 12:20

    Ze zásady při vaření používám masox jen v nejkrajnějších případech, i bez něj je to dobré. Taky jsem zvyklá tam případně dát deci mléka pro zjemnění, ale i takhle je to dobré :). Děkuji za recept

  • recepty73
    recepty73 | 8. 2. 2012 19:56

    ...nejlepší je měkký - gothajský, ale výborný je i ze špekáčků, točeného salámu.... ;-)

  • iris28 | 8. 2. 2012 19:48

    Jaký salám tam dáváte? Turistický,lovecký či jiný druh?

  • Jana | 3. 10. 2011 19:17

    Tak tak :) <3

  • lada | 18. 4. 2011 13:52

    Místo mouky na zahuštění guláše používám bramborové těsto v prášku. :-)

  • Peťule | 1. 4. 2011 20:21

    Recept dobrý... ale já tam ještě přidávám z mouky jíšku, aby to bylo husté... takhle je to jako gulášová polévka :-[

  • Keťas | 12. 1. 2011 07:37

    je to hezké, ale nechápu proč to děláš v menším kastrolku.... ?? :-\ Tohle jídlo přece jde jíst třeba tři dny za sebou, takže já volím velký hrnec!!!! :-)

  • lilywhite | 21. 12. 2010 16:19

    Takto připravený bramborový guláš mám nejraději, když se přidá ještě nějaká zelenina (paprika, žampiony), tak to nemá chybu. Já přidávám ještě trochu chilli.

  • kaka | 28. 11. 2010 11:00

    :-P :-P :-P :-P :-P

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Bramborový Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Drcený kmín Majoránka Masox Olej Paprika - sladká Salám Sůl Teplá voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hlávkový míchaný salát s tuňákem

Hlávkový míchaný salát s tuňákem

Bramborová musaka

Bramborová musaka

Krabí pomazánka od Camm

Krabí pomazánka od Camm

Rizoto z pánve-po našem

Rizoto z pánve-po našem

Krémová kapustovo-sýrová polévka

Krémová kapustovo-sýrová polévka

Citronová (pomerančová) bábovka

Citronová (pomerančová) bábovka

Bramborová frittata

Bramborová frittata

Rizoto se slaninou a žampiony

Rizoto se slaninou a žampiony

Broskvové (meruňkové) muffiny

Broskvové (meruňkové) muffiny

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

24
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
23
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
21
Vosí hnízda
Vosí hnízda
18
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
14
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Nedožité 95. narozeniny Vinkláře - Exmanželka Ivanka Devátá: Nezaslouží si zapálit svíčku!

Nedožité 95. narozeniny Vinkláře - Exmanželka Ivanka Devátá: Nezaslouží si zapálit svíčku!

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Další doporučené recepty:

Bramborový "sýr"
Bramborový "sýr"
Bramborový bochánek (mazanec)
Bramborový bochánek (mazanec)
Bramborový guláš
Bramborový guláš
Bramborový guláš s baby karotkou
Bramborový guláš s baby karotkou
Bramborový guláš s fazolemi a hovězím masem
Bramborový guláš s fazolemi a hovězím…
Bramborový guláš s hlívou
Bramborový guláš s hlívou
  • Recepty.cz
  • Bramborový guláš III.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact