• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Bramborový guláš III.
Napište svůj komentář k receptu

Bramborový guláš III.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 13
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramborový guláš III.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g brambory
    • 250
      g salám
    • 250
      g cibule
    • sůl
    • paprika - sladká
    • majoránka
    • drcený kmín
    • 1
      ks masox
    • olej
    • 750
      ml teplá voda 500 - 750

Postup přípravy receptu

1
1.Připravíme si menší kastrolek, do kterého nalijeme olej,aby nám pokryl celé dno.
2
2.Na oleji si zlehka osmahneme nakrájenou cibulku.
3
3.Na cibulku dáme salám a smažíme dokud se salám nezačne opékat.
4
4.Až je salám skoro hotový, přidáme sladkou papriku a mícháme,aby se nám nepřichytla na dno kastrolku.
5
5.Po chvíli přidáme nakrájené brambory.
6
6.Přidáme majoránku, kmín, masox a osolíme.
7
7.Když máme smícháno, zalijeme vše vroucí vodou.
8
8.Teď už jenom čekáme, dokud nejsou brambory uvařeny.
9
Potom se může guláš začít podávat.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bramborový guláš

Bramborový guláš

Bramborový guláš se smetanou

Bramborový guláš se smetanou

Pikantní bramborový guláš

Pikantní bramborový guláš

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Alena | 11. 11. 2015 13:05

    Do tohoto guláše jsem přidala česnek a gulášové koření,Ke konci jsem zahustila smetanou a moukou a nemělo to chybu <:-)

  • Elizabeth01
    Elizabeth01 | 7. 11. 2015 11:45

    Přidávám ještě gulášové koření a zahuštuji máslem s moukou.... A musím říct, že je to výborné! :-) :-[

  • Hanka | 25. 10. 2015 15:30

    Bomba recept!

  • julie | 13. 1. 2015 18:20

    ja pridavam pul lzicky rajskeho protlaku.

  • Eti | 5. 10. 2014 13:22

    na takový gulášek je nejlepší paprika gulášová, majoránku až ke konci aby se nevyvařila a trochu smetany, je to jedno z nejjednodušších a zároveň nejlepších jídel :)

  • jeník | 15. 4. 2014 15:58

    postup mam stejný,ale přidávam přimeřeně gul. koření z pytliku,bývalá žena mě naučila přidat vajíčko natvrdo,přes krájeci kolečko a nemá to chybu!

  • jarka | 15. 4. 2014 15:42

    proste klasika,az na ten kastrolek

  • štěpánka | 10. 4. 2013 11:07

    Guláš je výborný,přidala jsem česnek a doporučuji zahuštovat rozdrobeným chlebem,aby nebyl jak polévka :-)

  • Kllarka.d | 13. 1. 2013 13:12

    Můj první připravovaný guláš vůbec.. a podařil se luxuně...:-)) do cibulky jsem přidala navíc na drobno nakrájený česnek a dochutila troškou pálivé papriky...:-)) po guláši zaprášilo:-))Děkuji za recept..:-))

  • Guláš | 11. 8. 2012 22:13

    Zajímavý článek.Zde http://gulasrecept.eu/ recept na pravý guláš.

  • Petr | 25. 3. 2012 18:45

    Dík mám dělat do čj postup vaření guláše Pomohlo Díky :)

  • JarkaKr | 29. 2. 2012 12:20

    Ze zásady při vaření používám masox jen v nejkrajnějších případech, i bez něj je to dobré. Taky jsem zvyklá tam případně dát deci mléka pro zjemnění, ale i takhle je to dobré :). Děkuji za recept

  • recepty73
    recepty73 | 8. 2. 2012 19:56

    ...nejlepší je měkký - gothajský, ale výborný je i ze špekáčků, točeného salámu.... ;-)

  • iris28 | 8. 2. 2012 19:48

    Jaký salám tam dáváte? Turistický,lovecký či jiný druh?

  • Jana | 3. 10. 2011 19:17

    Tak tak :) <3

  • lada | 18. 4. 2011 13:52

    Místo mouky na zahuštění guláše používám bramborové těsto v prášku. :-)

  • Peťule | 1. 4. 2011 20:21

    Recept dobrý... ale já tam ještě přidávám z mouky jíšku, aby to bylo husté... takhle je to jako gulášová polévka :-[

  • Keťas | 12. 1. 2011 07:37

    je to hezké, ale nechápu proč to děláš v menším kastrolku.... ?? :-\ Tohle jídlo přece jde jíst třeba tři dny za sebou, takže já volím velký hrnec!!!! :-)

  • lilywhite | 21. 12. 2010 16:19

    Takto připravený bramborový guláš mám nejraději, když se přidá ještě nějaká zelenina (paprika, žampiony), tak to nemá chybu. Já přidávám ještě trochu chilli.

  • kaka | 28. 11. 2010 11:00

    :-P :-P :-P :-P :-P

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Bramborový Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Drcený kmín Majoránka Masox Olej Paprika - sladká Salám Sůl Teplá voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dušené hovězí plátky

Dušené hovězí plátky

Vídeňské ořechové rohlíčky

Vídeňské ořechové rohlíčky

Játrová čína

Játrová čína

Műsli tyčinky

Műsli tyčinky

Tvarohový mřížkový koláč II.

Tvarohový mřížkový koláč II.

Club Sandwich

Club Sandwich

Krémová kapustovo-sýrová polévka

Krémová kapustovo-sýrová polévka

Paprikovo-tvarohová pomazánka

Paprikovo-tvarohová pomazánka

Bílková poleva na perníčky

Bílková poleva na perníčky

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

112
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
96
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
65
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
57
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
55
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Blesk.cz Z Radka Bangy je táta! Holčička dostala krásné jméno

Z Radka Bangy je táta! Holčička dostala krásné jméno

SportRevue.cz FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

Maminka.cz Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Další doporučené recepty:

Bramborový "sýr"
Bramborový "sýr"
Bramborový bochánek (mazanec)
Bramborový bochánek (mazanec)
Bramborový guláš
Bramborový guláš
Bramborový guláš s baby karotkou
Bramborový guláš s baby karotkou
Bramborový guláš s fazolemi a hovězím masem
Bramborový guláš s fazolemi a hovězím…
Bramborový guláš s hlívou
Bramborový guláš s hlívou
  • Recepty.cz
  • Bramborový guláš III.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact