• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Bramborový guláš III.
Napište svůj komentář k receptu

Bramborový guláš III.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 13
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramborový guláš III.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g brambory
    • 250
      g salám
    • 250
      g cibule
    • sůl
    • paprika - sladká
    • majoránka
    • drcený kmín
    • 1
      ks masox
    • olej
    • 750
      ml teplá voda 500 - 750

Postup přípravy receptu

1
1.Připravíme si menší kastrolek, do kterého nalijeme olej,aby nám pokryl celé dno.
2
2.Na oleji si zlehka osmahneme nakrájenou cibulku.
3
3.Na cibulku dáme salám a smažíme dokud se salám nezačne opékat.
4
4.Až je salám skoro hotový, přidáme sladkou papriku a mícháme,aby se nám nepřichytla na dno kastrolku.
5
5.Po chvíli přidáme nakrájené brambory.
6
6.Přidáme majoránku, kmín, masox a osolíme.
7
7.Když máme smícháno, zalijeme vše vroucí vodou.
8
8.Teď už jenom čekáme, dokud nejsou brambory uvařeny.
9
Potom se může guláš začít podávat.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bramborový guláš

Bramborový guláš

Bramborový guláš se smetanou

Bramborový guláš se smetanou

Pikantní bramborový guláš

Pikantní bramborový guláš

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Alena | 11. 11. 2015 13:05

    Do tohoto guláše jsem přidala česnek a gulášové koření,Ke konci jsem zahustila smetanou a moukou a nemělo to chybu <:-)

  • Elizabeth01
    Elizabeth01 | 7. 11. 2015 11:45

    Přidávám ještě gulášové koření a zahuštuji máslem s moukou.... A musím říct, že je to výborné! :-) :-[

  • Hanka | 25. 10. 2015 15:30

    Bomba recept!

  • julie | 13. 1. 2015 18:20

    ja pridavam pul lzicky rajskeho protlaku.

  • Eti | 5. 10. 2014 13:22

    na takový gulášek je nejlepší paprika gulášová, majoránku až ke konci aby se nevyvařila a trochu smetany, je to jedno z nejjednodušších a zároveň nejlepších jídel :)

  • jeník | 15. 4. 2014 15:58

    postup mam stejný,ale přidávam přimeřeně gul. koření z pytliku,bývalá žena mě naučila přidat vajíčko natvrdo,přes krájeci kolečko a nemá to chybu!

  • jarka | 15. 4. 2014 15:42

    proste klasika,az na ten kastrolek

  • štěpánka | 10. 4. 2013 11:07

    Guláš je výborný,přidala jsem česnek a doporučuji zahuštovat rozdrobeným chlebem,aby nebyl jak polévka :-)

  • Kllarka.d | 13. 1. 2013 13:12

    Můj první připravovaný guláš vůbec.. a podařil se luxuně...:-)) do cibulky jsem přidala navíc na drobno nakrájený česnek a dochutila troškou pálivé papriky...:-)) po guláši zaprášilo:-))Děkuji za recept..:-))

  • Guláš | 11. 8. 2012 22:13

    Zajímavý článek.Zde http://gulasrecept.eu/ recept na pravý guláš.

  • Petr | 25. 3. 2012 18:45

    Dík mám dělat do čj postup vaření guláše Pomohlo Díky :)

  • JarkaKr | 29. 2. 2012 12:20

    Ze zásady při vaření používám masox jen v nejkrajnějších případech, i bez něj je to dobré. Taky jsem zvyklá tam případně dát deci mléka pro zjemnění, ale i takhle je to dobré :). Děkuji za recept

  • recepty73
    recepty73 | 8. 2. 2012 19:56

    ...nejlepší je měkký - gothajský, ale výborný je i ze špekáčků, točeného salámu.... ;-)

  • iris28 | 8. 2. 2012 19:48

    Jaký salám tam dáváte? Turistický,lovecký či jiný druh?

  • Jana | 3. 10. 2011 19:17

    Tak tak :) <3

  • lada | 18. 4. 2011 13:52

    Místo mouky na zahuštění guláše používám bramborové těsto v prášku. :-)

  • Peťule | 1. 4. 2011 20:21

    Recept dobrý... ale já tam ještě přidávám z mouky jíšku, aby to bylo husté... takhle je to jako gulášová polévka :-[

  • Keťas | 12. 1. 2011 07:37

    je to hezké, ale nechápu proč to děláš v menším kastrolku.... ?? :-\ Tohle jídlo přece jde jíst třeba tři dny za sebou, takže já volím velký hrnec!!!! :-)

  • lilywhite | 21. 12. 2010 16:19

    Takto připravený bramborový guláš mám nejraději, když se přidá ještě nějaká zelenina (paprika, žampiony), tak to nemá chybu. Já přidávám ještě trochu chilli.

  • kaka | 28. 11. 2010 11:00

    :-P :-P :-P :-P :-P

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Bramborový Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Drcený kmín Majoránka Masox Olej Paprika - sladká Salám Sůl Teplá voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Žloutkové penízky

Žloutkové penízky

Krůtí stehno trochu na divoko

Krůtí stehno trochu na divoko

Plněné žampióny speciál

Plněné žampióny speciál

Klasická hrachová kaše

Klasická hrachová kaše

Domácí chleba

Domácí chleba

Plněné papriky ve smetanové omáčce

Plněné papriky ve smetanové omáčce

Pořádná česnečka

Pořádná česnečka

Ledový salát jako příloha

Ledový salát jako příloha

Margot buchta z remosky

Margot buchta z remosky

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

90
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
43
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
38
Virgin mojito
Virgin mojito
36
Sedlácké karé (kotleta) - minutka
Sedlácké karé (kotleta) …
33
Černá čočka s mrkví
Černá čočka s mrkví

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Bramborový "sýr"
Bramborový "sýr"
Bramborový bochánek (mazanec)
Bramborový bochánek (mazanec)
Bramborový guláš
Bramborový guláš
Bramborový guláš s baby karotkou
Bramborový guláš s baby karotkou
Bramborový guláš s fazolemi a hovězím masem
Bramborový guláš s fazolemi a hovězím…
Bramborový guláš s hlívou
Bramborový guláš s hlívou
  • Recepty.cz
  • Bramborový guláš III.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact