Na oleji osmahneme za stálého míchání cibuli, stejný postup, jako na klasický guláš, tedy nechat zesklovatět a pokračovat, než se cibulka rozplizne. Nesmí se připálit, proto stále mícháme.
2
Přidáme nakrájený salám a restujeme, až se zatáhne. Přilijeme asi deci vody a nasypeme celý pytlík sladké papriky. Chvíli promícháme, přidáme další asi deci vody, promícháme a zalijeme 2 litry vařící vody.
3
Vhodíme 2 kostky masoxu, pepř, Harmonii chuti, zamícháme a přidáme nakrájené brambory. Dusíme asi 10 minut, dokud brambory nezměknou. Přidáme sojovou a worchestrovou omáčku dle chuti, můžeme přidat chilli omáčku a zahustíme tmavou jíškou Knorr.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
EliskaS
|9. 4. 2013 12:26
pobavilo mě nejvíc čekání "až se salám zatáhne" :-DDD takový český salám je tak plný sojy a mouky, že není, jaká masná složka by e v něm měla zatahovat... ale proti gustu... jen ať si pak autor pochutnává, já si tam radši hodím hovězí.
Martina
|25. 8. 2012 14:23
a kde je kečup ten by to totiž určitě završil tou správnou chemickou chutí :D
stejný názor, příliž polotovarů. Raději dám m letou papriku, česnek, majoránku než nějakou "Harmonii". Lze to také doplnit o fazole, hlavně pro nás chlapi.
pan Vařečka
|6. 11. 2007 12:20
je to moc chemické...
lenka sakalikova
|12. 7. 2007 21:33
prosim,co znamena-plny KULINER?dekuji za odpoved
Lusinda
|12. 7. 2007 19:23
Nicméně nechápu ,kdo dal pětku a bez komentáře.
Lusinda
|12. 7. 2007 19:22
Dvě kostky masoxu a ještě Harmonie chuti,není toho moc,když uvážíme i worchester,sojovku a chilli sauce?