Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Martina F
|30. 7. 2008 18:28
výborný bramboráčky, jen jsem ještě přihodila vajíčko
Máří
|18. 4. 2007 16:35
Milý anonyme, v klasickém bramboráku je navíc vejce a mouka! Může být i uzenina nebo škvarky.
Anonym
|18. 4. 2007 14:02
A jaký je klasický bramborák,když ne tenhle? :-)))
D K
|18. 4. 2007 13:40
Ta výška placky přes jeden centimetr mi připadá trochu moc. Já je dělám, jak už jsem psala v receptu tenší a potom jsou krásně křupavé. Nedovedu si to tak vysoké představit, na bramborák mi to nějak nesedí.
Jindřich Mates
|17. 4. 2007 13:08
Přesně podle Vašeho receptu ale doplňuji nějakouuzeninou a po otočení zaleji jedním vajíčkem.Ideální výška placky něco málo přes jeden centimetr.
monade
|22. 2. 2007 22:03
Jo to my děláváme taky a natíráme někdy kečupem, i sýrem :-)
Jana Pátková
|22. 2. 2007 10:28
Dobré, tak dělám také, ale na celou pánev a okraje úplně do tenka a potom placek krásně křupe.K tomu kyšku a je to koncert pro bohy.