• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Bramborový bramborák
Napište svůj komentář k receptu

Bramborový bramborák

autor: aknesad
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramborový bramborák
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • brambory
    • česnek
    • majoránka
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Brambory oloupeme a nastruháme, ale jen tolik kolik se nám vejde na pánev.
2
Přidáme prolisovaný česnek, majoránku a sůl podle libosti.
3
Lžící klademe na pánev a uděláme tenší placku asi velikosti dlaně. Může být i větší, ale menší se lépe obrací.
4
Zvolna smažíme do zlatova. Můžeme smažit na oleji, nebo pokud máme dobrou nepřilnavou pánev tak i bez oleje.
5
Než se nám první dávka upeče, tak si zatím nastrouháme další brambory.
6
Je to proto, aby nám nepustily vodu.
7
Hotové jíme jen tak nebo můžeme posypat sýrem, přidat maso atd.
8
Ti co ochutnali, tak říkají, že je to lepší, než klasický bramborák.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bramborák s feferonkami

Bramborák s feferonkami

Rohlíková variace na bramborák

Rohlíková variace na bramborák

Bramborák plněný lečem a slaninou

Bramborák plněný lečem a slaninou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Martina F | 30. 7. 2008 18:28

    výborný bramboráčky, jen jsem ještě přihodila vajíčko

  • Máří | 18. 4. 2007 16:35

    Milý anonyme, v klasickém bramboráku je navíc vejce a mouka! Může být i uzenina nebo škvarky.

  • Anonym | 18. 4. 2007 14:02

    A jaký je klasický bramborák,když ne tenhle? :-)))

  • D K | 18. 4. 2007 13:40

    Ta výška placky přes jeden centimetr mi připadá trochu moc. Já je dělám, jak už jsem psala v receptu tenší a potom jsou krásně křupavé. Nedovedu si to tak vysoké představit, na bramborák mi to nějak nesedí.

  • Jindřich Mates | 17. 4. 2007 13:08

    Přesně podle Vašeho receptu ale doplňuji nějakouuzeninou a po otočení zaleji jedním vajíčkem.Ideální výška placky něco málo přes jeden centimetr.

  • monade | 22. 2. 2007 22:03

    Jo to my děláváme taky a natíráme někdy kečupem, i sýrem :-)

  • Jana Pátková | 22. 2. 2007 10:28

    Dobré, tak dělám také, ale na celou pánev a okraje úplně do tenka a potom placek krásně křupe.K tomu kyšku a je to koncert pro bohy.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory
Pokrmy Z brambor Večeře Smažení Vegetariáni Levně Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Majoránka Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kokosové řezy IV.

Kokosové řezy IV.

Poctivá zelňačka

Poctivá zelňačka

Fitness Makovec

Fitness Makovec

Makový závin s višněmi

Makový závin s višněmi

Jahodové řezy s pudinkem a želé

Jahodové řezy s pudinkem a želé

Skořicová buchta

Skořicová buchta

Salámový dort

Salámový dort

Jablečný krémový sen - řez

Jablečný krémový sen - řez

Věnečky podle Valiky

Věnečky podle Valiky

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

24
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
19
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
15
Kuřecí kari se zeleninou a rýží
Kuřecí kari se zeleninou…
15
Dušený špenát se schwarzwaldskou šunkou
Dušený špenát se…
13
Rajčatový salát s fazolemi
Rajčatový salát s…

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Devátý díl Zrádců plný „grilování“ soupeřů: Karty života a smrti na hřbitově

Devátý díl Zrádců plný „grilování“ soupeřů: Karty života a smrti na hřbitově

SportRevue.cz FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

  • Recepty.cz
  • Bramborový bramborák
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact