• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bramborovo - rybí krokety
Napište svůj komentář k receptu

Bramborovo - rybí krokety

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 11
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramborovo - rybí krokety
Bramborovo - rybí krokety
Bramborovo - rybí krokety
Bramborovo - rybí krokety
Bramborovo - rybí krokety
Bramborovo - rybí krokety
Bramborovo - rybí krokety
Bramborovo - rybí krokety
Bramborovo - rybí krokety
7fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • 200
      g vařené brambory
    • 200
      g treska nebo jiná ryba bez kůže a kostí
    • 1
      stroužek česnek
    • 1
      lžička zázvor čerstvě nastrouhaný
    • 1
      lžíce petrželová nať
    • sůl
    • bílý pepř mletý
    • 1
      ks žloutek
    • hrubá mouka
    • olej na smažení
    • koření dle chuti, nemusí být

Postup přípravy receptu

1
Vařené brambory, nejlépe moučné, rozmačkáme vidličkou nebo nastrouháme. Tresku či filet z jiné, námi vybrané ryby osolíme a osmažíme na trošce oleje, necháme zchladnout, přidáme k bramborám a také rozmačkáme.

RADA: Jak se zbavit zápachu rybiny z rukou i nádobí

2
Směs dochutíme solí, pepřem, jemně nastrouhaným česnekem a zázvorem (lze použít i sušený), přidáme jemně nasekanou plocholistou petrželku, případně pažitku či libeček. Vmícháme žloutek, vytvoříme kompaktní směs, ze které mokrou rukou tvoříme kuličky, které obalíme v hrubé mouce (postačí 2 lžíce), do které dle chuti můžeme přimíchat i koření dle chuti, třeba na ryby, ale nutné to není.

RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO

3
Krokety smažíme v pánvi nebo fritéze dozlatova. Hotové dáme na ubrousek okapat a podáváme.
4
Krokety jsou výborné teplé i za studena, se zeleninovým salátem nebo k vínu či pivu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bramborové krokety

Bramborové krokety

Bramborové krokety II.

Bramborové krokety II.

Bramborové krokety III.

Bramborové krokety III.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Jednohubky Přílohy, pečivo a luštěniny Brambory Vegetariánské a zdravé
Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý pepř Česnek Hrubá mouka Koření Olej Petrželová nať Sůl Treska Vařené brambory Zázvor Žloutek

Jak loupat česnek

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rychlé punčové řezy

Rychlé punčové řezy

Vajíčková pomazánka (méně tučná)

Vajíčková pomazánka (méně tučná)

Salát z krabích tyčinek s majonézou

Salát z krabích tyčinek s majonézou

Houbové ragú

Houbové ragú

Čočka na kyselo - salát

Čočka na kyselo - salát

Holandské řízky s nivou

Holandské řízky s nivou

Pivní preclíky, housky, rohlíky

Pivní preclíky, housky, rohlíky

Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O.D.

Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…

Mexické maso

Mexické maso

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Jak loupat česnek

Poslední sledované recepty

74
Ředkvičková pomazánka se sýrem
Ředkvičková pomazánka se…
70
Korejská rýže Bibimbap
Korejská rýže Bibimbap
42
Dušené vepřové maso s kedlubnou
Dušené vepřové maso s…
34
Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami
Pečené vepřové ocásky …
31
Hruškový závin II.
Hruškový závin II.

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

SportRevue.cz FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

Maminka.cz Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Další doporučené recepty:

Bramborovo - hrášková polévka
Bramborovo - hrášková polévka
Bramborovo - kedlubnová polévka se zakysanou smetanou
Bramborovo - kedlubnová polévka se…
Bramborovo - květáková polévka s kurkumou
Bramborovo - květáková polévka s…
Bramborovo cuketová polévka - smetanová s koprem
Bramborovo cuketová polévka - smetanová…
Bramborovo vajíčková pomazánka
Bramborovo vajíčková pomazánka
Bramborovo-brokolicový salát s kozím sýrem
Bramborovo-brokolicový salát s kozím…
  • Recepty.cz
  • Bramborovo - rybí krokety
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact