Tuňák v sýrových těstovinách
Bramborové knedlíky ze studených…
Zelňáky jihočeské
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zelňáky jsou výborné, jen jsem ještě do těsta přidala 2 vejce a slaninu na kostičky.
Nerozumel jsem pul balicku zeli, jestli kilove nebo pul kilove, tak jem dal z kiloveho pulku a byly vyborny.
Římský salát s rajčaty a olivami
Krůtí medailonky na zelenině
Čebureky II.
"Low Temperature" - Roastbeef
Pikantní nakládaný hermelín II.
Slaný anglický koláč
Jidáše dle časopisu F.O.O.D.
Zeleninová frittata
"Dospělácké" řezy
Čočkové ragú
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Ořechy s krémem
Rafaelo kuličky
Florentýnky
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda III.
Klasický recept na polevu na perníčky
Nejlepší vaječný likér