Tuňák v sýrových těstovinách
Bramborové knedlíky ze studených…
Zelňáky jihočeské
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zelňáky jsou výborné, jen jsem ještě do těsta přidala 2 vejce a slaninu na kostičky.
Nerozumel jsem pul balicku zeli, jestli kilove nebo pul kilove, tak jem dal z kiloveho pulku a byly vyborny.
Věnečky z odpalovaného těsta s krémem
Fofr bublanina
Vynikající řezy Raffaelo
Alenčin medovník
Pečený česnek
Barevné bramborové knedlíky (noky)
Narozeninový sváteční dort
Maso v zelenině z pečícího sáčku
Vláčný makovník / makovec
Chili con carne
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Krémová brokolicová polévka s česnekem
Španělské „španělské ptáčky“…
Tvarohová bábovka s vanilkou a hruškou
Turecká vejce
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Snídaňová tortilla
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci