• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Bramborové vdolky
Napište svůj komentář k receptu

Bramborové vdolky

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 10
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramborové vdolky
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 750
      g brambory strouhané, uvařené
    • 20
      g droždí
    • 1
      lžíce cukr
    • 1
      ks vejce
    • mléko trochu vlažného
    • sůl
    • hrubá mouka
    • olej Ceres na smažení

Postup přípravy receptu

1
Strouhané vařené brambory dáme do mísy, trošku osolíme, přidáme droždí, které jsme rozpustili v mléce se lžící cukru. Přidáme vejce a tolik hrubé mouky, aby vzniklo tužší těsto, které se nechytá okrajů mísy. Necháme vykynout. Potom vyválíme na sílu prstu, vykrajujeme kolečka a smažíme na tuku. Hotové mažeme povidly a sypeme strouhaným tvarohem nebo pokapeme zakysanou smetanou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bramborové vdolky se skořicí

Bramborové vdolky se skořicí

Doudlebské vdolky

Doudlebské vdolky

Vdolky pečené v troubě

Vdolky pečené v troubě

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • klaudie razova | 29. 9. 2008 12:33

    jsou opravdu dobre urcite je budu delat castejc

  • klaudie lalikova | 29. 9. 2008 12:23

    dneska jsem je varila a opravdu jsou chutne a lacine

  • Erika Danihelova | 9. 8. 2008 12:03

    Ahoj dneska vyskousim,tak drzte palce:)pak napisu jak to dopadlo

  • jana tichá | 23. 10. 2007 14:31

    nejlepší jsou vdolky stejně s obchodu

  • Dana | 22. 7. 2007 15:33

    moc dobré

  • Hermína | 10. 5. 2007 19:06

    Výborné, moc nám chutnalo a mohla jsem zpracovat loňské brambory ze sklepa. Podávala jsem s borůvkovým džemem a zakysanou smetanou, je to vynikající recept. díky

  • Lenka | 3. 3. 2007 19:22

    Vynikající :-)

  • XY | 2. 2. 2007 17:47

    Opravdu výborné

  • Anonym | 26. 2. 2006 19:59

    Dělala jsem k obědu, potírala jsem ochuceným tvarohem a sypala strouhaným perníkem, moc dobré, díky..

  • Alina | 8. 2. 2006 10:30

    Aleno H. to vyzkoušekte, jsou moc dobré, je to sice jiná chuť než klasické vdolky, ale nám moc chutnají s těmi povidly a čímkoliv navrch perník, zakysaná smetana, tvaroh atd.

  • Alena H. | 8. 2. 2006 10:19

    Vyzkouším - vypadá to dobře.

  • Alina | 7. 2. 2006 13:06

    Výborné, sypané povidly a strouhaným perníkem a tvrdým tvarohem, k tomu kakao a je to bezva oběd. Levný, rychlý a typicky domácí, dávám 1

  • Alis | 18. 6. 2005 11:21

    Včera jsem dělala k opědu a měly úspěch.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Sladká jídla Brambory
Pokrmy Sladké Z brambor Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cukr Droždí Hrubá mouka Mléko Olej Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dort s vanilkovým krémem, jahodami a kiwi

Dort s vanilkovým krémem, jahodami a…

Křenová omáčka

Křenová omáčka

Pivní salát

Pivní salát

Kuřecí směs na houbách

Kuřecí směs na houbách

Boloňské špagety po anglicku

Boloňské špagety po anglicku

Kuře v zelenině

Kuře v zelenině

Vločkové řezy s krémem

Vločkové řezy s krémem

Drobenkový kokosový koláč s tvarohem

Drobenkový kokosový koláč s tvarohem

Nadýchaný piškotový dort

Nadýchaný piškotový dort

Doporučujeme

40 minut
Masové koule zapečené v rajčatech

Masové koule zapečené v rajčatech

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

123
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
80
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
78
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
69
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
64
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Neskutečná proměna Morávkové: Hubne díky melounům!

Neskutečná proměna Morávkové: Hubne díky melounům!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Ženy.cz Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Blesk.cz Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Bramborové vdolky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact