• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Bramborové vdolky
Napište svůj komentář k receptu

Bramborové vdolky

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 10
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramborové vdolky
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 750
      g brambory strouhané, uvařené
    • 20
      g droždí
    • 1
      lžíce cukr
    • 1
      ks vejce
    • mléko trochu vlažného
    • sůl
    • hrubá mouka
    • olej Ceres na smažení

Postup přípravy receptu

1
Strouhané vařené brambory dáme do mísy, trošku osolíme, přidáme droždí, které jsme rozpustili v mléce se lžící cukru. Přidáme vejce a tolik hrubé mouky, aby vzniklo tužší těsto, které se nechytá okrajů mísy. Necháme vykynout. Potom vyválíme na sílu prstu, vykrajujeme kolečka a smažíme na tuku. Hotové mažeme povidly a sypeme strouhaným tvarohem nebo pokapeme zakysanou smetanou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bramborové vdolky se skořicí

Bramborové vdolky se skořicí

Doudlebské vdolky

Doudlebské vdolky

Vdolky pečené v troubě

Vdolky pečené v troubě

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • klaudie razova | 29. 9. 2008 12:33

    jsou opravdu dobre urcite je budu delat castejc

  • klaudie lalikova | 29. 9. 2008 12:23

    dneska jsem je varila a opravdu jsou chutne a lacine

  • Erika Danihelova | 9. 8. 2008 12:03

    Ahoj dneska vyskousim,tak drzte palce:)pak napisu jak to dopadlo

  • jana tichá | 23. 10. 2007 14:31

    nejlepší jsou vdolky stejně s obchodu

  • Dana | 22. 7. 2007 15:33

    moc dobré

  • Hermína | 10. 5. 2007 19:06

    Výborné, moc nám chutnalo a mohla jsem zpracovat loňské brambory ze sklepa. Podávala jsem s borůvkovým džemem a zakysanou smetanou, je to vynikající recept. díky

  • Lenka | 3. 3. 2007 19:22

    Vynikající :-)

  • XY | 2. 2. 2007 17:47

    Opravdu výborné

  • Anonym | 26. 2. 2006 19:59

    Dělala jsem k obědu, potírala jsem ochuceným tvarohem a sypala strouhaným perníkem, moc dobré, díky..

  • Alina | 8. 2. 2006 10:30

    Aleno H. to vyzkoušekte, jsou moc dobré, je to sice jiná chuť než klasické vdolky, ale nám moc chutnají s těmi povidly a čímkoliv navrch perník, zakysaná smetana, tvaroh atd.

  • Alena H. | 8. 2. 2006 10:19

    Vyzkouším - vypadá to dobře.

  • Alina | 7. 2. 2006 13:06

    Výborné, sypané povidly a strouhaným perníkem a tvrdým tvarohem, k tomu kakao a je to bezva oběd. Levný, rychlý a typicky domácí, dávám 1

  • Alis | 18. 6. 2005 11:21

    Včera jsem dělala k opědu a měly úspěch.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Sladká jídla Brambory
Pokrmy Sladké Z brambor Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cukr Droždí Hrubá mouka Mléko Olej Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Čínské vepřové kostky

Čínské vepřové kostky

Pórková polévka III.

Pórková polévka III.

Salámový aspik

Salámový aspik

Rizoto z mletého masa

Rizoto z mletého masa

Biskupský chlebíček s čokoládou II.

Biskupský chlebíček s čokoládou II.

Pórková omáčka

Pórková omáčka

Česneková pomazánka s mascarpone

Česneková pomazánka s mascarpone

Fazolková rýže - (nejen) příloha

Fazolková rýže - (nejen) příloha

Polévka z čerstvého špenátu - jednoduchá a rychlá

Polévka z čerstvého špenátu -…

Doporučujeme

20 minut
Grilovaný losos ve slanině

Grilovaný losos ve slanině

30 minut
Třešňový kompot

Třešňový kompot

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Mexická kuřecí polévka

Mexická kuřecí polévka

60 minut
Rybízový mřížkový koláč s tvarohem

Rybízový mřížkový koláč s tvarohem

5 minut
Aperol Spritz

Aperol Spritz

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

50
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
50
Klasické lečo
Klasické lečo
31
Virgin mojito
Virgin mojito
30
Hrnková bublanina s třešněmi
Hrnková bublanina s…
27
Dušené vepřové maso s hlívou
Dušené vepřové maso s…

Zajímavé články

Neuvěřitelné trojrozměrné želé dorty jsou jako umělecká díla. Australanka s nimi sklízí úspěch po celém světě
Neuvěřitelné trojrozměrné želé dorty jsou jako…
Chalupářské recepty: Užijte si všechny chutě, které léto nabízí
Chalupářské recepty: Užijte si všechny chutě,…
Ledové latte, frappé nebo cold brew: Co o vás prozradí vaše oblíbená ledová káva?
Ledové latte, frappé nebo cold brew: Co o vás…
Variace na bublaninu s ovocem: Skvělé recepty, které využijete celé léto
Variace na bublaninu s ovocem: Skvělé recepty,…
Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků upečete i bez koláčové formy
Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků…
AHA.cz Táňa Kuchařová po půl roce na veřejnosti: A SAKRA!

Táňa Kuchařová po půl roce na veřejnosti: A SAKRA!

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo si finančně přilepší a kdo by měl upustit od přílišné kritiky?

Horoskop na další týden: Kdo si finančně přilepší a kdo by měl upustit od přílišné kritiky?

Ženy.cz Ani příliš huňaté, ani tenké: Jak na správné obočí, které bude ladit s vaší tváří?

Ani příliš huňaté, ani tenké: Jak na správné obočí, které bude ladit s vaší tváří?

Blesk.cz Životní trauma hvězdy Kamarádů: Antonín Navrátil (67): Válka se soudci kvůli dceři!

Životní trauma hvězdy Kamarádů: Antonín Navrátil (67): Válka se soudci kvůli dceři!

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo si finančně přilepší a kdo by měl upustit od přílišné kritiky?

Horoskop na další týden: Kdo si finančně přilepší a kdo by měl upustit od přílišné kritiky?

  • Recepty.cz
  • Bramborové vdolky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact