Středně velké brambory pokrájíme i se slupkou na asi 0,5 cm silná kolečka, dáme na suchý plech a pečeme dorůžova. Utřený česnek zpěníme na rozpáleném sádle. Opečené plátky brambor do něho nasypeme a důkladně protřeseme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jana
|1. 10. 2006 14:14
Jani,máte pravdu,se sklenicí studeného mléka je to vynikající.My k tomu ještě přidáme trochu kečupu.
Simča Sládková
|23. 9. 2006 21:50
Je to fantastický!!!! Jeden rok jsme trávili Silvestra s partou na chatě na horách a těhle brambůrek - silně načesnekovaných - se tam snědla hora. Ale česnekem jsme smrděli všichni, tak to nikomu nevadilo :-))))
eviku
|23. 9. 2006 20:06
Veliká dobrota, moje maminka tomu říkala "psí pečínka" - kvůli tomu česneku. Ten taky dávala jen utřený.
Jana z VM
|21. 9. 2006 12:28
Toto je jídlo mého dětství a mládí. Vynikající a k tomu sklenici studeného mléka !! Česnek jsme dávali jenom utřený se solí, ne pečený. Určitě to vyzkoušejte !