• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bramborové těstoviny - zapečené
Napište svůj komentář k receptu

Bramborové těstoviny - zapečené

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramborové těstoviny - zapečené
Nahrát fotku
 

Suroviny

6 porce
    • 600
      g vařené brambory
    • 600
      g těstoviny - již uvařené ve slané vodě
    • 3
      stroužek česnek - nastrouhaný
    • sůl a pepř
    • bylinky dle chuti (čerstvé nebo sušené)
    • 1
      ks červená paprika - větší, pokrájená na kousky
    • 2
      hrst kukuřice nebo hrášek
    • 400
      g uzenina dle chuti - špekáček, slanina, salám... 300 -
    • máslo na vymazání pekáčku
    • 3
      ks rozšlehané vejce
    • 1
      dl mléko

Postup přípravy receptu

1
Brambory pokrájíme a dáme do větší mísy, přidáme uvařené, scezené těstoviny, osolíme, opepříme, přidáme bylinky nebo koření dle chuti, papriku, česnek, kukuřici nebo hrášek, případně můžeme přidat i jinou zeleninu: pokrájený pórek, zelené fazolky (vše co máme rádi). Uzeninu pokrájíme na kousky, přidáme do mísy a vše dobře promícháme. Směs nasypeme do vymazaného pekáčku, přikryjeme a dáme do předehřáté trouby zapéct na 30 minut. Pak odkryjeme a přelijeme rozšlehanými vejci smíchanými s mlékem, které jsme osolili a opepřili, necháme dopéct dalších 10 minut odkryté a podáváme.
2
Podáváme s čerstvou zeleninou nebo salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bramborové hranolky zapečené s uzeným a cuketou

Bramborové hranolky zapečené s uzeným…

Zapečené těstoviny alla parmigiana

Zapečené těstoviny alla parmigiana

Zapečené těstoviny s rajčaty, klobáskou a balkánem

Zapečené těstoviny s rajčaty,…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lešková | 20. 7. 2016 21:24

    Vynikající nápad. Chutnaly výborně.

  • Verča | 14. 5. 2015 18:25

    Mně by teda nenapadlo smíchat brambor s těstovinou a ono to jde a je to fakt dobré :-D

  • Hana Slivoňová | 11. 3. 2014 13:40

    Oběd byl vynikající, zamíchala jsem do brambor zbylé včerejší špagety a všechno co lednice nabízela po neděli. Zapékané brambory dělám často, hlavně když nemám odhad a zůstanou mi. Tohle je hodně podobné a s nepřebernými možnostmi jako u brambor.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory Těstoviny & rizota Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso Zelenina
Maso Pokrmy Z těstovin Z brambor Ze zeleniny Uzeniny Oběd Večeře Pečení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bylinky Červená paprika Česnek Kukuřice Máslo Mléko Rozšlehané vejce Sůl Těstoviny Uzenina Vařené brambory
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Univerzální bramborové těsto

Univerzální bramborové těsto

Čočka s vejcem a párkem

Čočka s vejcem a párkem

Mleté maso s houbami

Mleté maso s houbami

Pizza se sýrem

Pizza se sýrem

Jednoduchá kávová roláda

Jednoduchá kávová roláda

Marinovaná červená řepa - sladkokyselá

Marinovaná červená řepa - sladkokyselá

Jednoduchý jogurtový ořechový / kokosový beránek

Jednoduchý jogurtový ořechový /…

Přírodní maso se žampionovým přelivem

Přírodní maso se žampionovým přelivem

Dip z červené řepy

Dip z červené řepy

Doporučujeme

40 minut
Ratatouille IV.

Ratatouille IV.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

49
Bramborovo-celerový salát
Bramborovo-celerový salát
35
Bramborový guláš se smetanou
Bramborový guláš se…
35
Houbový guláš
Houbový guláš
28
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se…
24
Piškotová roláda univerzální
Piškotová roláda…

Zajímavé články

7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
AHA.cz Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Zpěvák megahitu Human Rag’n’Bone Man: Místo koncertu skončil ve špitále!

Zpěvák megahitu Human Rag’n’Bone Man: Místo koncertu skončil ve špitále!

SportRevue.cz FOTO: Abbey Clancy – tenhle poklad má doma bývalý fotbalista Peter Crouch

FOTO: Abbey Clancy – tenhle poklad má doma bývalý fotbalista Peter Crouch

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Další doporučené recepty:

Bramborové taštičky plněné masem
Bramborové taštičky plněné masem
Bramborové taštičky se zelím
Bramborové taštičky se zelím
Bramborové těsto-recept po babičce
Bramborové těsto-recept po babičce
bramborové tyčinky
bramborové tyčinky
Bramborové tyčinky s kozím sýrem
Bramborové tyčinky s kozím sýrem
Bramborové tyčinky s nivou
Bramborové tyčinky s nivou
  • Recepty.cz
  • Bramborové těstoviny - zapečené
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact