Připravte si bramborák trochu jinak. Přidat můžete i nakrájenou slaninu a rozmarýn. Tato jednoduchá a elegantní varianta vás mile překvapí.
RADA: Jak oloupat brambory?
RADA: Jak rychle nastrouhat brambory?
Bramboráky
Mrkvový bramborák
Bramboráky s povidly
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Španělské ptáčky
Filé zapečené se zakysanou smetanou
Pařížské rohlíčky IV.
Zavařenina z višní a ořechů s…
Tatarský biftek podle časopisu F.O.O…
Pivní krkovička z pečícího sáčku
Plněné papriky ve smetanové omáčce
Rajčatový krém z čerstvých rajčat
Broskvová / Meruňková marmeláda (džem…
Kuře na paprice
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Čokoládový pudink
Kuskus s rajčaty a mátou
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem