Připravte si bramborák trochu jinak. Přidat můžete i nakrájenou slaninu a rozmarýn. Tato jednoduchá a elegantní varianta vás mile překvapí.
RADA: Jak oloupat brambory?
RADA: Jak rychle nastrouhat brambory?
Bramboráky
Mrkvový bramborák
Bramboráky s povidly
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí plátky v alobalu
Kotlety na houbách III.
Lahodné profiteroles
Zemplínský koláč
Krůtí guláš s těstovinami
Valašské frgály dle časopisu F.O.O.D.
Bramborovo-sýrové placičky nebo vafle
Bramborovo-sýrové placičky (šištičky)
Krůtí roláda plněná hříbky
Smetanové fleky se zelím
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
Španělské „španělské ptáčky“…
Hraběnčiny řezy podle časopisu F.O.O…
Snídaňová tortilla
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Krémová brokolicová polévka s česnekem