Připravte si bramborák trochu jinak. Přidat můžete i nakrájenou slaninu a rozmarýn. Tato jednoduchá a elegantní varianta vás mile překvapí.
RADA: Jak oloupat brambory?
RADA: Jak rychle nastrouhat brambory?
Bramboráky
Mrkvový bramborák
Bramboráky s povidly
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Salát z červené řepy s křenem
Rybí salát z králíka
Řízečky naruby
Zelný salát III.
Špagety se sojovým masem
Kakaovo-kokosové muffiny
Mandlový dort DIA
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Pečený bůček
Smaženky z vánočky s pečeným zelím a…
Pečená kachna s houskovými knedlíky a…
Francouzský toast ze zbylé vánočky…
Zelňačka s klobásou
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Panna cotta s granátovým jablkem
Sýrové kuličky
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Čerstvé kimchi