maso
jakékoliv na plátky (nejlepší je libové vařené)
olej
Postup přípravy receptu
1
Pekáček vymažeme olejem a postupně dáme plátky anglické slaniny, na to kolečka cibule a na cibuli plátky masa. Nakonec dáme plátky brambor, osolíme a posypeme paprikou. Dáme do trouby péct, dokud nejsou brambory měkké.
2
Když dáte jiné maso, tak syrové na plátky a naklepat a okořenit (sůl, pepř).
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jana Nesvadbová
|17. 1. 2008 16:22
Tak , tak ragů je vpodstatě maso na paprice ,lze přidat i zeleninu a brambory. A váš recept, když syrové maso, tak i syrové brambory a když vařené maso, tak vařené brambory nebo jak?
Lenka
|16. 1. 2008 16:08
Trošku matete v názvu. Ragů má být s omáčkou a ta při zapékání nevznikne. Tohle jsou spíš francouzské brambory bez vajec.