Květáku je jedna růžička a mrkve kousek. Maso vařené. Brambory podusíme v trošce vody spolu se zeleninou. Maso rozmixujeme s trochou vývaru a vše vyšleháme s mlékem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Lucka
|18. 11. 2010 13:12
a ani to není někdy jisté :-\
Jana Šrámková
|16. 11. 2007 10:15
To bohužel nokdy nevíš. Teda jestli nevaříš ze zeleniny bio.
lenka kubova
|9. 9. 2007 19:11
MUJ SYN MEL V TED 5 MESICU A NEDELA MU ZADNE PROBLEMY SE ZELENINOU NATOZ KVETAK NORMALNE S BRAMBOREM ROZMIXOVAT TO SE JEN TAK RIKA MAM TRETI DITE A AZ TED SE KOLEM STRAVY BATOLAT NADELA HODNE RECI A VUBEC NEJSEM PRO KUPOVANE STRAVY VE SKLENICICH JE TO PORAD KONZERVOVANE TO MI NIKDO NEVYMLUVI A VIM CO SI UVARIM SAMA
Anonym
|14. 6. 2007 14:11
Navíc se prodává Hami první lžička - květák! A podává se u děti od dokončeného 4.měsíce.
Anonym
|2. 5. 2007 13:00
Květák my nepřijde nevhodný,zkusila jsem ho hodněkrát a žádné problémy jsem u malého nezaregistrovala.Samozřejmě se to nesmí prřhánět!
Kuchařka on-line
|13. 2. 2006 14:49
To nepůjde, název je již příliš dlouhý. Navíc toto jídlo je vhodné pro děti mnohem starší. V 6-ti měsících se s příkrmy začíná a to zeleninou jednodruhovou, nenadýmavou - mrkev, později brambor. Maso přichází na řadu nejdříve během osmého měsíce. S květákem jak psala Jana jen velice opatrně.
Jaroslava Oumarová
|13. 2. 2006 14:42
Prosím doplnit: pro děti od 6 měsíců.
Jana Han
|1. 2. 2006 19:11
Nevim, ale kvetak pro male deti? Kvetaku a kedlubnam jsem se vzdycky u malych deti vyhybala pro jejich nadymavost. A u nekterych deti skutecne staci jen maly kousicek.