V misce pěnovitě utřeme máslo, přidáme prolisované brambory, žloutek, vejce, sůl a parmezán. Plech potřeme máslem a posypeme moukou. Bramborovou směsí naplníme sáček a nastříkáme pusinky nebo jiné tvary na plech. Potřeme žloutkem a pečeme do růžova.
Velmi dobré, neměla jsem parmazán, ale i tak mi moc chutnaly. :-)
Simča Sládková
|4. 12. 2005 15:18
Je to perfektní i v situaci, že vám zbyde br. kaše od oběda. Zakvedlám dotoho 1 vejce a ccy 25g strouhaného sýra (klidně obyč. "akční" z marketu - nemusí být zrovna parmezán) na 1 zbylou porci brkaše, dám na pečící papír (klidně dělám hromádky lžící, když se mi nechce špinit zdobící sáček) a zapeču. Děti se o to hádají :o))).Pozor - hromádky dávat dál od sebe, neboť se trochu roztečou (to je asi tím, že v té brkaši je mlíko).
Airan Novakova
|15. 8. 2005 14:11
Tohle vypada velice zajimave, efektivne a podle ingredience musi byt vyborne. Zaradim do oblibenich:-) Vedle zelenyho spenatu nebo cervenyho zeli to musi byt pastva pro oko:-))