• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Bramborové pusinky (1922)
Napište svůj komentář k receptu

Bramborové pusinky (1922)

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramborové pusinky (1922)
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g brambory oloupané
    • 30
      g máslo
    • 1
      vejce
    • 1
      lžička sůl
    • 30
      g strouhaný parmazán
    • 1
      žloutek na potření

Postup přípravy receptu

1
Oloupané brambory uvaříme ve slané vodě.
2
V misce pěnovitě utřeme máslo, přidáme prolisované brambory, žloutek, vejce, sůl a parmezán. Plech potřeme máslem a posypeme moukou. Bramborovou směsí naplníme sáček a nastříkáme pusinky nebo jiné tvary na plech. Potřeme žloutkem a pečeme do růžova.
3
Je to rychlá a atraktivní příloha.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bramborové kynuté koule (1922)

Bramborové kynuté koule (1922)

Sněhové pusinky s pomeranči v sirupu

Sněhové pusinky s pomeranči v sirupu

Bílkové pusinky

Bílkové pusinky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Fanfan | 18. 11. 2010 13:51

    Velmi dobré, neměla jsem parmazán, ale i tak mi moc chutnaly. :-)

  • Simča Sládková | 4. 12. 2005 15:18

    Je to perfektní i v situaci, že vám zbyde br. kaše od oběda. Zakvedlám dotoho 1 vejce a ccy 25g strouhaného sýra (klidně obyč. "akční" z marketu - nemusí být zrovna parmezán) na 1 zbylou porci brkaše, dám na pečící papír (klidně dělám hromádky lžící, když se mi nechce špinit zdobící sáček) a zapeču. Děti se o to hádají :o))).Pozor - hromádky dávat dál od sebe, neboť se trochu roztečou (to je asi tím, že v té brkaši je mlíko).

  • Airan Novakova | 15. 8. 2005 14:11

    Tohle vypada velice zajimave, efektivne a podle ingredience musi byt vyborne. Zaradim do oblibenich:-) Vedle zelenyho spenatu nebo cervenyho zeli to musi byt pastva pro oko:-))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Brambory
Pokrmy Přílohy Z brambor Brambory Oběd Večeře Pozdní večeře Pečení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Máslo Strouhaný parmazán Sůl Vejce Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rajčatová pizza

Rajčatová pizza

Kanadský králík

Kanadský králík

Květáková polévka + obalovaný květák

Květáková polévka + obalovaný květák

Gratinovaný lilek a cuketa

Gratinovaný lilek a cuketa

Zelný salát s jablkem a mrkví

Zelný salát s jablkem a mrkví

Čokoládová roláda

Čokoládová roláda

Hovězí na houbách s kořenovou zeleninou

Hovězí na houbách s kořenovou…

Jednoduchá ovesná kaše -  zdravě a chutně

Jednoduchá ovesná kaše - zdravě a…

Jednoduchá krkovička s kapustičkami - minutka

Jednoduchá krkovička s kapustičkami -…

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

34
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
23
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
18
Čočka na kyselo
Čočka na kyselo
15
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
13
Pařížský salát podle ČSN
Pařížský salát podle ČSN

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Nedožité 95. narozeniny Vinkláře - Exmanželka Ivanka Devátá: Nezaslouží si zapálit svíčku!

Nedožité 95. narozeniny Vinkláře - Exmanželka Ivanka Devátá: Nezaslouží si zapálit svíčku!

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Další doporučené recepty:

Bramborové placky se špenátovým nákypem
Bramborové placky se špenátovým nákypem
Bramborové placky se zakysankou
Bramborové placky se zakysankou
Bramborové placky VIII.
Bramborové placky VIII.
Bramborové pyré s brokolicí
Bramborové pyré s brokolicí
Bramborové rösti
Bramborové rösti
Bramborové rosty se zeleninou a vejcem
Bramborové rosty se zeleninou a vejcem
  • Recepty.cz
  • Bramborové pusinky (1922)
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact