Jsou jednoduché, a přitom tak dobré! Připravte si bramborové placky, které dělávaly už naše prababičky na rozpálené peci. Vám postačí suchá pánev.
RADA: Jak oloupat brambory?
RADA: Připravte si i voňavé vopelky
Rýžové placky
Placky z cukety
Placky z quinoy
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Brambory jen nahrubo rozšťouchám,nestrouhám.Někdy dochutím kořením nebo česnekem.Z mísy mokrou rukou odebírám a plácám a plácám... ;-)
Kuřecí řízky v jogurtové marinádě
Velikonoční jidáše - krok za krokem
Vídeňská vařená bábovka
Slaný koláč s pórkem
Vepřová pečeně na divoko-nakládaná
(nejen) Jahodovo-tvarohový dezert z…
Pórková polévka s knedlíčky
Rychlý sváteční perník s náplní - i…
Dušená červená řepa / zelí z řepy
Grilovaný losos
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…