Jsou jednoduché, a přitom tak dobré! Připravte si bramborové placky, které dělávaly už naše prababičky na rozpálené peci. Vám postačí suchá pánev.
RADA: Jak oloupat brambory?
RADA: Připravte si i voňavé vopelky
Rýžové placky
Placky z cukety
Placky z quinoy
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Brambory jen nahrubo rozšťouchám,nestrouhám.Někdy dochutím kořením nebo česnekem.Z mísy mokrou rukou odebírám a plácám a plácám... ;-)
Haštalský řízek
Sněhový koláč s marmeládou
Krevety s rýžovými nudlemi
Fenyklový salát s pomerančem
Plněné brambory s rajčaty a…
Omáčka z vepřových jater
Čokoládový dort V.
Banánovo – avokádové smoothie
Medovo-hořčičná marináda na kuře i…
Pizza bolognese
Cukeťák z trouby
Čevapi s ajvarem
Ricottový koláč s malinami a…
Pravé maďarské lečo
Domácí kečup
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Okurky ve vinném octě