Jsou jednoduché, a přitom tak dobré! Připravte si bramborové placky, které dělávaly už naše prababičky na rozpálené peci. Vám postačí suchá pánev.
RADA: Jak oloupat brambory?
RADA: Připravte si i voňavé vopelky
Rýžové placky
Placky z cukety
Placky z quinoy
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Brambory jen nahrubo rozšťouchám,nestrouhám.Někdy dochutím kořením nebo česnekem.Z mísy mokrou rukou odebírám a plácám a plácám... ;-)
Salát s kuřecími prsíčky a těstovinami
Tvarohové smaženky
Tvarohovo-ananasové řezy
Zapečené těstoviny se špenátem a tofu
Cukrářská vánočka (mazanec)
Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek
Zavařené houby ve sladkokyselém nálevu
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Domácí šunka ála vepřováček
Rolovaná krkovice à la porchetta
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek