Jsou jednoduché, a přitom tak dobré! Připravte si bramborové placky, které dělávaly už naše prababičky na rozpálené peci. Vám postačí suchá pánev.
RADA: Jak oloupat brambory?
RADA: Připravte si i voňavé vopelky
Rýžové placky
Placky z cukety
Placky z quinoy
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Brambory jen nahrubo rozšťouchám,nestrouhám.Někdy dochutím kořením nebo česnekem.Z mísy mokrou rukou odebírám a plácám a plácám... ;-)
Rybí pomazánka s avokádem
Káva Tiramisu
Dršťková polévka z vepřových žaludků
Sedlácký guláš
Míchaná vejce s droždím
Krůtí křídlo pečené na houbách
Jogurtovo-jablečná bábovka
Ananasový koláč naruby
Lívanečky po našem - kynuté
Restované žampiony s bramborami a…
Francouzská cibulačka
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Čerstvé kimchi
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Čokoládové brownies