Jsou jednoduché, a přitom tak dobré! Připravte si bramborové placky, které dělávaly už naše prababičky na rozpálené peci. Vám postačí suchá pánev.
RADA: Jak oloupat brambory?
RADA: Připravte si i voňavé vopelky
Rýžové placky
Placky z cukety
Placky z quinoy
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Brambory jen nahrubo rozšťouchám,nestrouhám.Někdy dochutím kořením nebo česnekem.Z mísy mokrou rukou odebírám a plácám a plácám... ;-)
Hned měkké vánoční perníčky
Pečený kapr
Vánoční likér z ledových kaštanů
Pudingovo-ovocný koláč
Drožďové knedlíčky - kořeněné
Bramborové noky s dušeným špenátem
Domácí čokoládové pralinky
Rýže s vejci
Bábovka s rebarborou - hrníčková
Tarte tatin s řepou a cibulí
Zelňačka s klobásou
Kachní paštika
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Banánové lívance s kokosem a jablky
Pečené bramborové lupínky