Jsou jednoduché, a přitom tak dobré! Připravte si bramborové placky, které dělávaly už naše prababičky na rozpálené peci. Vám postačí suchá pánev.
RADA: Jak oloupat brambory?
RADA: Připravte si i voňavé vopelky
Rýžové placky
Placky z cukety
Placky z quinoy
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Brambory jen nahrubo rozšťouchám,nestrouhám.Někdy dochutím kořením nebo česnekem.Z mísy mokrou rukou odebírám a plácám a plácám... ;-)
Karamelové hrušky
Úžasná vajíčková pomazánka
Chlebové smaženky
Hermelínové ranečky se zeleninou
Krachle z listového těsta
Lahodné tvarohovo-kávové řezy
Dvoubarevný roládový dort se…
Citronový nebo pomerančový krém -…
Hovězí po burgunsku
Pečená zelenina s kuskusem
Česnečka
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Polévka z červené čočky
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Těstoviny s pestem z kadeřávku
Mexický hrnec s rýží