Jsou jednoduché, a přitom tak dobré! Připravte si bramborové placky, které dělávaly už naše prababičky na rozpálené peci. Vám postačí suchá pánev.
RADA: Jak oloupat brambory?
RADA: Připravte si i voňavé vopelky
Rýžové placky
Placky z cukety
Placky z quinoy
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Brambory jen nahrubo rozšťouchám,nestrouhám.Někdy dochutím kořením nebo česnekem.Z mísy mokrou rukou odebírám a plácám a plácám... ;-)
Krůtí ragú s brokolicí
Pečené obložené řízky
Králík v zelenině s hořčicí
Hovězí pupek s houbovou omáčkou a…
Piškot s meruňkami a želatinou
Bramboráky z chleba
"POLÁRKA" vanilkové řezy
Pekingské zelí se zálivkou / salát
Papriky se šlehanou sekanou s rajskou…
Křupavý bůček na hruškách a badyánu
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky
Vanilkové rohlíčky VI.
Pracny z roku 1900
Kouzelný vaječný koňak
Linecké cukroví krok za krokem
Madlenky
Čerstvé kimchi