Jsou jednoduché, a přitom tak dobré! Připravte si bramborové placky, které dělávaly už naše prababičky na rozpálené peci. Vám postačí suchá pánev.
RADA: Jak oloupat brambory?
RADA: Připravte si i voňavé vopelky
Rýžové placky
Placky z cukety
Placky z quinoy
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Brambory jen nahrubo rozšťouchám,nestrouhám.Někdy dochutím kořením nebo česnekem.Z mísy mokrou rukou odebírám a plácám a plácám... ;-)
Mojito
Hermelínové jednohubky
Jarní pomazánka
Bramborová pánev (omeleta)
Chléb skoro jako Šumava
Zelný salát III.
Pařížský dort - Harlekýn
Brokolicové tagliatelle
Fritatta s cuketou
Thajské rýžové nudle Pad Thai
Budapešť
Asijské pikantní cuketové nudle
Lotus cheesecake
Kuličky z mletého masa s rychlou…
Tvarohové řezy s mákem
Těstoviny s lososem a arašídovou…
Trojí sladká ovesná kaše
Podmáslový koláč s jablky a…